reklamlänk

I skuggan av dig Ljudbok

4/5

Författare: Christina Erikson

ljudbok

Introduktion

I skuggan av dig är Christina Eriksons femte fristående bok i bokserien om Forsete. I skuggan av dig ljudbok får sin början när stjärnskådespelaren Philip Johnsson plötsligt försvinner, mitt under inspelningen av en ny film.  Även om Johansson försvinner från sitt hem, mitt i natten, påstår hans fru att hon inte märkt någonting. Det hela är mycket märkligt.

När kriminalkommissarien Elias Svensson med kollegor börjar gräva i saken märker de fort att skådespelarbranschen är en bransch där mång lider. Forsete fortsätter givetvis att häcka polisen. I skuggan av dig ljudbok gratis läses upp av Anna Maria Käll. Ljudbokens längd är 10 timmar och 8 minuter lång.

I skuggan av dig: Handling

I skuggan av dig ljudbok presenterar ett nytt svårt fall för kriminalaren Elias Svensson och hans kollegor. Denna gång utreder de ett mystiskt försvinnande som tar dem in i skådespelarnas värld, en värld där många mår dåligt och far illa. Dessutom finns det en hotbild kring flera av de kända namn som cirkulerar i utredningen.

I skuggan av dig ljudbok gratis får sin början när den kände skådespelaren Philip Johansson en natt försvinner från sitt hem. Det finns inga ledtrådar vart han tagit vägen och hans fru, som var hemma hela tiden, påstår sig inte ha märkt någonting. Johansson, som var mitt uppe i en filminspelning, förblir försvunnen.

Elias Svensson och hans kollegor börjar utreda det märkliga försvinnandet. De pratar med många andra skådespelare och andra i filmteamet och branschen och det tar inte länge innan de inser att det är en hård bransch att överleva i. Många far illa och metoo-kampanjens följder ha varit svåra. När hotbilden växer blir det mer och mer bråttom att få tag i Johansson. 

I skuggan av dig ljudbok fortsätter även den mystiske Forsete att gäcka polisen. Vem är denna Forsete egentligen? Hen har varit närvarande i alla böcker i Forsete bokserien och genom varje bok får man veta lite mer om personen. Det rekommenderas att läsa de tidigare böckerna i serien för att få en bild av personen i fråga.

Forsete är en hämnare, en självutnämnd sådan, hen dödar personer som hen anser att sluppit undan med grova brott. Även i denna bok får man veta lite mer om bakomliggande orsaker till Forsetes handlingar och det verkar som om bokserien är långt ifrån klar.

Om författaren: Christina Erikson

Christina Erikson föddes år 1973 i Kalmar. Erikson är både deckarförfattare och entreprenör. Hon är verksam inom medie- och kommunikationsverksamhet som hon även studerat på universitet. Hon är även utbildad operationssjuksköterska men har jobbat väldigt litet inom den branschen.  

Erikson debuterade som författare år 2014 med boken Morsarvet. Hon skriver deckare och spänningsböcker. Samma år inledde Erikson ett samarbete med författaren Thomas Erikson, samarbetet resulterade i två böcker och ett äktenskap. Under senare år har Erikson koncentrerat sig på bokserien Forsete. Serien innehåller i dagsläget 5 böcker. Sammanlagt har Erikson skrivit nio romaner, varav två tillsammans med sin man.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk