reklamlänk

I mästarnas skugga Ljudbok

4/5

Författare: Tony Fischier

ljudbok

Introduktion

I mästarnas skugga är den andra boken i serien om Niklas Ragnvik. Den här fantastiska fortsättningen har skrivits av Tony Fischier. Med I mästarnas skugga får vi ännu en gång återkomma till den fantastiska världen om Maxine Adlerkrantz och en ny uppdrag att ta hand om. Det fantastiska språket som man får känna igen från Mannen som försvann är ett riktigt mästerverk.

Uppläsaren i I mästarnas skugga ljudbok gratis är precis som i den första boken i serien Jonas Malmsjö. Och det är inte något konstigt när man får lyssna på hans magiska röst. Utan tvekan vet han hur man skapar en oförglömlig stämning. I mästarnas skugga är dess perfekta exempel.

I mästarnas skugga: Handling

I mästarnas skugga är en slags spännande deckare som stannar med lyssnaren på en längre tid. Inte bara täcker den ämnen som man inte stöter på dagligen utan öppnar ögonen på problem och saker som man inte tänker på för ofta. Allt det kombinerat med brutala händelser som Tony skriver om ganska direkt gör att I mästarnas skugga kan på något sätt lämna ett avtryck.

Huvudhandlingen i I mästarnas skugga ljudbok gratis kretsar runt ett mystiskt dödsfall. Trots att det ägde rum på Göteborgs konstmuseum, finns det inte särskilt mycket ledtrådar som skulle låta kriminalkommissarie Niklas Ragnvik att påbörja utredningen.

Vi får se att tempot i berättelsen I mästarnas skugga ljudbok snabbar på ganska snabbt. Efter en kort tid visar det sig att ännu ett offer hittas i området. Det nya offret hittas med ett armborst. Allt pekar på att denna mannen är kopplas till konstmuseet där det första offret hittades.

En kamp mot tiden börjar i I mästarnas skugga ljudbok. Mycket tydet på att man kan förvänta flera offer. Samtidigt försöker Maxine se till att inte missa någon detalj. Ju djupare i utredningen desto farligare den blir som gör att man vill ha mer och mer.

Detaljnivå som Tony förser lyssnarna med i I mästarnas skugga ljudbok är ett riktigt mästerverk. Man ha tillgång till precis lika mycket information som bokens huvudkaraktären. Det gör att man utreder fallet i I mästarnas skugga tillsammans med Maxine.

Vill du ta reda på vem som egentligen står bakom de mystiska morden? Vad är det som båda offren har att göra med museet? Och vad är det som är så farligt med utredningen? Svaren finns i I mästarnas skugga.

Om författaren: Tony Fischier

Tony Fischier föddes den 5 augusti 1962 i Umeå. Hans fantastiska böcker och flera års erfarenhet som journalist har gjort honom till en riktig stjärna. Förutom skrivande är han en fin konstnär och musiker. Under sin karriär hade han olika arbeten som fångvaktare, nyhetsgrafiker eller filmrecensent. Han fick också arbeta som journalist för Göteborgs-Posten.

Hans debutbok, Mannen som försvann publicerades 2021. Den har fått flera fantastiska recensioner och påbörjade hans författarkarriär riktigt starkt. Bara ett år efter den första boken återkommer han med den fantastiska I mästarnas skugga. Den andra boken i serien är nu lika stor succe och får flera fantastiska betyg av lyssnarna.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk