reklamlänk

I egna händer Ljudbok

3.9/5

Författare: Cecilia Sahlström

ljudbok

Introduktion

I egna händer är en spännande fortsättning på boken Vit syren ur serien om Anna Vallen. Tack vare den enorma succen av den första boken i serien fick I egna händer lika stor popularitet. Snabbt hamnade den på bästsäljarlistor. Författaren bakom den utmärkta I egna händer ljudbok gratis är ingen annan än Cecilia Sahlström som ännu en gång överraskar med sin fantastiska stil.

Uppläsaren i I egna händer ljudbok gratis är just den samma som i första boken, Maria Lyckow. Hennes erfarenhet i inläsning av svenska deckare gör att I egna händer blir en riktig bladvändare. Maria vet precis vilka som delar av I egna händer ljudbok ska understrykas för att skapa sin oförglömliga, djupa stämning.

I egna händer: Handling

I boken I egna händer slösar Cecilia ingen tid för onödiga beskrivningar. Inledningen berättar bara ditten och datten om vad som hände mellan Vit syren och I egna händer ljudbok för att sedan kasta lyssnarna mitt i action.

Ännu en gång återkommer vi till den magiska världen av Sara. Den här gången får vi se hur hon tilldelas ett mordfall i Skåne. På mordplatsen hittar Sara och hennes team nästan inga spår eller ledtrådar på vem som kunde ha mördat mannen. De finner dock ut att morden har varit både impulsivt och beräknande.

För att göra fallet värre, den mördade mannen visar sig vara socialsekreterare som ska få många ögon att titta på utredningen. Enligt hans nära och kära samt kollegor var han empatisk, social och lojal. Sara anade dock oråd. Hon tänker nämligen att ingen människa har inga skador.

Ju mer börjar Sara gräva i saken som I egna händer beskriver desto mörkare hans förflutna verkar vara. Snart visar det sig att det mördade mannen inte hade något änglalik i sig själv, tvärtom. Han sysslade med flera svarta affären. I den fina I egna händer finner vi ut hur en till synes trevlig och god människa visar sig vara en riktig djävulen.

Klarar Sara att hitta den som står bakom mordet på socialsekreteraren? Vad är det som den mördade mannen hade bakom sina öron? Är det möjligt att denna mord vara bara en början på en rad ytterligare mörden? Svaren på både ovanstående frågor och flera intrigerande handlingar får man hitta i I egna händer ljudbok.

Om författaren: Cecilia Sahlström

Cecilia Sahlström är en av de mest kända svenska deckarförfattare. Hennes fantastiska böcker inspirerade av verkliga historier ur hennes yrkesliv som polis är så beroendeframkallande att man kan sträcklyssna inte bara på Vit syren som påbörjade serien om Sara Vallen, den här I egna händer, men också på alla de ytterligare delar.

Hennes utmärkta stil, spännande och snabb action och fantastiska beskrivningar gör att I egna händer är ett riktigt mästerverk. De levande karaktärer, djupa intriger och detaljer som får lyssnarna att föreställa sig alla de pågående handlingar kan stå som ett exempel på finaste deckare. Med I egna händer förklarar hon varför har hon så snabbt blivit en så framgångsrik författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk