reklamlänk

I dina händer Ljudbok

4.1/5

Författare: Malin Persson Giolito

ljudbok

Introduktion

I dina händer är en stark historia skriven av Malin Persson Giolito utgiven 2022 av Wahlström & Widstrand förlag. Inte ofta får man stöta på lika engagerande och actionfylld deckare som I dina händer ljudbok gratis. Sedan de första minuter får man hoppa mitt i action som visar Malins skick och talang.

Uppläsaren i den allra intrigerande I dina händer ljudbok gratis är ingen annan än Alexander Salzberger vems röst får man känna igen ifrån sådana utmärkta ljudböcker som Ett ärligt liv, Tio goda gärningar eller Även om allt tar slut. Utan tvekan klarar han att göra I dina händer ljudbok till ett själv bättre verk med sin inläsning.

I dina händer: Handling

I dina händer skriven av Malin Persson Giolito visar hennes konst i dess helhet. Man kan klart se att Malin vet perfekt hur man väcker känslor hos lyssnarna. Hon har en magisk talang som låter henne hålla spänning i I dina händer ljudbok på den högsta nivån hela tiden.

Helheten av I dina händer kompletteras med levande beskrivningar, djupa karaktärer och helt finaste cliffhanger som är helt oväntat. i sin I dina händer använder Malin det som engagerar mest i deckare- barn.

Huvudhandlingen i I dina händer ljudbok berättar en intrigerande historia av den 14-åriga Dogge. Hon anklagas för mord av Billy som hittades på lekplatsen där de två brukade tillbringa tid tillsammans när de var yngre.

Allt börjar med ett larmsamtal och bara en timme efter det sitter Dogge på ett förhör. Hon höll i vapnet som Billy var skjuten av och allt pekar på att det är just hon som ska ansvara för mordet. Men det finns några luckor i skildringen. Och det är just därför polisen tog beslut att fortsätta utredningen.

Denna fantastiska deckare tar upp flera viktiga frågor som ska diskuteras i dagens samhälle. Sådana dramatiska situationer händer då och då och man kan försöka att stoppa dem. Men om det händer ska det vara möjligt att säga vem som direkt ansvarar för mordet. Och det är helt klart att barnen inte är de enda som ska ta ansvar.

Vem som mördade Dogges jämnåriga Billy? Vad är det som väcker diskussion i I dina händer? Och vilka som viktiga ämnen tar Malin upp i sin berättelse? Alla de frågor besvaras i denna helt utmärkta deckare.

Om författaren: Malin Persson Giolito

Malin Persson Giolito är en svensk författare föddes den 25 september 1969 i Bromma. Hon är dotter till en av de i mest populära svenska kriminologer och författare, Leif G.W. Persson. Hennes författarkarriär påbörjade år 2008 med romanen DUbbla slag. Den har blivit en stor succe och Malin släppte uppföljaren bara två år senare under namnet Bara ett barn.

Man kan klart se att Malin snabbt utvecklar sitt skrivande. För sina böcker har hon fått flera priser och utmärkelser redan 2016. Några av de viktigaste är pris för Bästa svenska kriminalroman av Svenska Deckarakademin, Glasnyckeln och Prix du Polar Europeen för boken Störst av allt. Allt det visar att hennes författarskap är bara en början och I dina händer har lika stor potential.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk