reklamlänk

Hotellgästen Ljudbok

4.1/5

Författare: Micke Hansen & Christina Olséni

ljudbok

Introduktion

Hotellgästen är en fantastisk deckare skriven av författarduon Micke Hansen och Christina Olséni. Det är den sjunde delen i den underbara serien Mord i Falsterbo.

Boken är fullspäckad med humör och finaste, livliga beskrivningar. Författarparet hittade perfekt balans mellan intressanta handlingar, realistiska karaktärer och roliga situationer som får en att glömma om det verkliga världen.

Inte ofta hittar man lika fängslande historier om författarna hittade på i Hotellgästen ljudbok gratis. Denna lättsam, humoristisk och spännande deckare definierar på nytt vad som en bra deckare betyder.

Uppläsaren i Hotellgästen ljudbok är Anton Körberg vems röst passar in perfekt både till de humoristiska delarna samt allvarliga situationer som man stöter på under bokens lopp. Hela boken är dock ganska kort med bara några minuter över 9 timmar.

Hotellgästen: Handling

Ännu en gång tar oss författarna av Hotellgästen på en fantastisk resa och otrolig intressant utredning. Micke Hansen och Christina Olseni fångar med sina humoristiska beskrivningar och otrolig stil som fick tusentals människor att älska den ovanliga serien Mord i Falsterbo.

Trots att Hotellgästen ljudbok gratis är den sjunde boken i serien är den lika fängslande som de tidigare böckerna i serien. Redan från början får man känna att författarna uppskattar de lyssnare som lyssnar på serien i rad. Författarparet slösar ingen tid på onödiga upprepningar om saker som förklarades i tidigare böckerna.

Huvudhandlingen i boken kretsar runt en hotell där vi får bevittna några ovanliga brott. De upprepade mord får polisen att sätta det högsta prioritet på detta fall. Historien börjar med att vi ser att Mårten Lind är sjukskriven på grund av depression som han kämpar med efter att han blivit dumpad av sin fru.

Snart visar det sig att Mårten bestämde att kasta in sig i mordutredningen för glömma om sina egna problem. För att undvika hjälp från Agatha Björk tar han hjälp av sin 88 åriga vän, Egon. Tillsammans utreder de saken så småningom. Kommer de att förklara vem som är mördaren? Vad som stod bakom gärningsmannens handlingar?

Hotellgästen är en fantastisk deckare som håller spänning hela vägen från sista till sista minut, men får man att skratta högt och oväntat ovanligt ofta. Beskrivningarna och humoristisk stil gör den mixen av allvarliga och roliga situationer väldigt rolig. Boken rekommenderas för alla lyssnare även om man inte är särskilt för förtjust i vanliga deckare. Den boken är en helt annorlunda stil som kommer att passa själv de mest krävande lyssnare.

Om författaren: Micke Hansen och Christina Olséni

Micke Hansen och Christina Olséni är författarparet som står bakom Hotellgästen och hela serien Mord i Falsterbo.

Micke Hansen är en svensk författare föddes i Lund den 12 juni 1966. Hans författarkarriär börjades ganska sent eftersom tidigare arbetade han som artist för Bolibompa barnprogram mellan 2000 och 2015. Hans debutbok publicerades 2015 tillsammans med Christina Olséni. Deras samarbete förser oss med minst två fantastiska böcker per år.

Christina Olséni är den andra författaren bakom den jättepopulära serien Mord i Falsterbo. Hon föddes 1968 i Malmö, men hennes barndom och tonåring tid tillbringade hon på Falsterbonäset. Olsénis utbildning är en internationell civilekonomexamen. En av hennes viktigaste hobbys är att resa som är perfekt blandning med hennes utbildning.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk