reklamlänk

Hormonstark Ljudbok

4/5

Författare: Martina Johansson

ljudbok

Introduktion

Hormonstark : ta kontroll över dina hormoner och bli ditt bästa jag är ett ganska ovanligt förslag som handlar om hälsa. Den är skriven av Martina Johansson som är också uppläsaren i boken. Det gör att man verkligen kan uppskatta vissa råd då hon vet precis vad hon behöver fokusera på.

I sin bok berättar hon om olika faktorer som skapar en hälsosam kropp och själ. Detta lärorika verk förklarar vad som orsakar att man mår bra eller dåligt. Den täcker sådana ämnen som lycka, vikten, psykisk hälsa, och uthållighet. Vill man förstå sig själv och sin egen kropp, borde man få lyssna på Hormonstark ljudbok gratis.

Hormonstark: Handling

Hormonstark : ta kontroll över dina hormoner och bli ditt bästa jag förklarar väldigt ingående vilken som roll hormoner egentligen spelar i människans organism. Författaren har klarat att samla flera års erfarenhet i en bok som gör att man börjar förstå sin egen kropp.

Boken förklarar vilka som processer står bakom att man har för mycket i vikt, vad som ska göras för att öka styrka och muskelvolym och mycket mer. Man börjar uppfatta kropp på ett ordentligt sätt, som en maskin. Vill man vara hälsosam, vara på bra humör eller till och med förbättra sina relationer, borde man lära sig om hormoner.

Tack vare Hormonstark ljudbok gratis får vi inte veta bara vad som är hormoner, men också hur de kan påverka vår vardag. De ansvarar för motivation, viljestyrka och generellt mentalt mående. Det gör att om man inte vet hur man ska ta hand om sina hormoner, kan man påverka sitt liv negativt utan att veta vad som egentligen är fel.

Forskaren Martina Johansson har publicerat Hormonstark för att sprida kunskap och sin erfarenhet. Hon delar av sig med fall som hon har botat över flera år. Nu efter att hon har samlat tillräckligt många exempel och intressanta fall i sin karriär vill hon svara på flera viktiga frågor om människokroppens viktigaste byggstenar- hormoner.

Ju snabbare man inser att hormoner kan spela en enorm roll i varenda människans vardag, desto bättre kan man reagera på vissa symptom. Hormonstark ljudbok är svar på vad man borde göra för att förbättra sin kropp i varje aspekt. Vill man se bättre ut, känna sig friskare både mentalt och fysiskt då Hormonstark är ett måste att ta sig genom.

Om författaren: Martina Johansson

Martina Johansson är en svensk författare föddes 1984. I sina böcker delar hon av sig med sin kunskap om hälsa och hormoner. Hon förklarar hur de kan påverka psykisk tillstånd och hela kroppen.

Hittills har hon skrivit över fjorton böcker om hälsa där hon beskriver olika sätt att hålla sin hälsa på högsta möjliga nivå. Ifrån hennes verk får man lära sig om den mest passande diet för sin kropp, hur fungerar hormoner och hur de kan påverka kroppen samt olika metoder av träning.

Hennes böcker är enormt lärorika och ofta understryker hur viktigt det är att hålla sig frisk, äta sunt och träna ofta. Det i sin tur minskar stress och låter en att njuta ifrån livet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk