reklamlänk

Hjärtat Ljudbok

4.3/5

Författare: Daniel Bergman

ljudbok

Introduktion

Hjärtat är en fin självbiografi skriven av Daniel Bergman. Boken är nästan 350 sidor som gör att dess ljudbok version är över tretton timmar lång. Det kan dock ses bara som en fördel då Hjärtat ljudbok är extremt fängslande.

Uppläsaren i Hjärtat ljudbok gratis är också själva författaren, Daniel Bergman. Det att Hjärtat är otroligt autentisk och det är lätt att känna vilka som minnen är viktigare för honom än de andra.

Daniel är inte rädd för att dela av sig med sina hemligheter och berättar om saker som han aldrig tidigare vågade skriva om. Hans senaste Hjärtat är ett riktigt måste för alla som tycker om hans verk som filmregissör och sjuksköterska.

Hjärtat: Handling

I boken Hjärtat berättar Daniel Bergman om sitt liv, sina upplevelser och intressanta minnen från det förflutna på ett otroligt engagerande och fängslande sätt. I hans berättelser blandar han ett hjärta som gör sig påmint både bokstavligt och bildligt.

Handlingen i Hjärtat ljudbok gratis kretsar runt hans karriär och viktigaste val i hans liv. Daniel nämner de mest överraskande och otroliga vändningar och om allt som han hade sysslat med. Vi får också veta att författaren är drabbad av två allvarliga diagnoser. Han har nämligen MS och problem med hjärtat. Sjukdomen är så allvarliga att han till och med berättar om vad han kände när han en dag hamnade på den andra sidan.

Hjärtat är riktad mot Daniels dotter som tyvärr måste se hur sjukdomen dag för dag slipar in i deras vardag. Författaren ofta och starkt understryker hur viktig relationen med hans dotter är och hur mycket han älskar henne. Det gör att vissa bilder som skildras i Hjärtat ljudbok är särskilt sårbara.

Under bokens lopp berättar Daniel hur hans ensamt fars liv såg ut när dottern var yngre. Det är särskilt intressant då minnen visas ur konstnärs perspektiv. Bland annat får vi se hur hans dottern drabbas av filmens magi. Den magiska känslan som Daniel visade henne gör att hon blir otroligt intresserad i filmbranschen.

Med enkla ord är Hjärtat ljudbok en sammanfattning på de viktigaste minnen, upplevelser och saker som Daniel har gått igenom i livet. Vissa är extremt lyckliga och andra sorgliga, men allihopa gör att man börjar förstå varför han är som han är och hur allt det påverkade honom som konstnär.

Om författaren: Daniel Bergman

Daniel Bergman är en svensk filmregissör och sjuksköterska föddes den 7 september 1962 i Danderyd. Hans karriär började ungefär 1975 när han blev passarassistent på Trollflöjten. Sedan dess har han arbetat i filmbranschen på flera filmer som Sally och friheten, Fanny och Alexander och flera.

Genom åren har han byggt upp ett märke och hans efternamn är igenkänd i hela filmbranschen. År 2002 efter inspelningen av Prioritet ett bestämde han att utbilda sig till sjuksköterska.

Han publicerade sin självbiografi Hjärtat år 2021 där han noggrant berättar om sig själv på ett ganska ovanligt sätt. I Hjärtat beskriver han både sin barndom och senare år. Den är på flera sätt och viss ovanlig bok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk