Hjärnstark Ljudbok

4.4/5

Författare: Anders Hansen

ljudbok

Introduktion

Hjärnstark: hur motion och träning stärker din hjärna skriven av Anders Hansen är ett utmärkt förslag för alla som är intresserade i självutveckling. Hjärnstark ljudbok gratis propagerar en hälsosam livsstil och lär en vad som ska göras för att uppnå sina mål.

Hjärnstark ljudbok gratis svarar på frågor om hur kan man bli mer stresstålig, hur man kan förbättra sitt minne och till och med vad som ska göras för att bli mer kreativ. Hjärnstark ljudbok får man att fundera på sin livsstil och presenterar hundratals fakta som underlag till sina påståenden.

Otroligt många exemplar samt författarens erfarenhet i detta ämne gör att Hjärnstark ljudbok kan vara en extremt bra informationskälla för alla lyssnare. Författaren understryker vad som är hälsoliv, ger lyssnaren många olika råd samt förklarar oförståeliga medicinska begrepp.

Hjärnstark: Handling

Hjärnstark beskriver på ett lättförståeligt sätt hur människans hjärna fungerar, hur den är uppbyggd och hur enkla hälsorutiner som regelbundna promenader kan påverka hjärnan långsiktigt. I Hjärnstark ljudbok gratis får man hitta många aktuella ämnen som ska vara intresserande för alla som har många bollar i luften.

Denna ljudbok propagerar hälsosam livsstil samt anger många argumenten som hjälper en att börja röra på sig. Den visar olika metoder till att bli mer kreativ, stresstålig eller till och med mer intelligent.

Boken är baserad på de senaste forskningarna om hjärnan och påverkan av enskilda faktorer på dess utveckling. Den visar hur till synes okopplade faktorer kan orsaka till exempel sömnproblem eller brist på fokus. Hansen jämför också olika sätt att träna hjärnan.

Anders Hansen ger oss ett fungerande recept på mental uppgradering. Han svarar på de mest oroande frågorna på ett tillgängligt och förståeligt sätt. På grundval av hans forskning får vi också massa nyttiga tips om hur man uppnår tillfredsställande resultat.

Hansen använder sig av fakta och studier från hela världen för att förklara begreppen och sin synpunkt. Hjärnstark tar upp viktiga frågor och är lite kontroversiell ibland men det gör boken själv mer engagerande.

Det finns inte många böcker som Hjärnstark. Den får en att tänka på sin hälsa och ändra sina vanor för att förbättra sin välmående.

Hjärnstark kan kallas för en sammanfattning av medicinska artiklar och forskningar som är tolkade till förståeligt språk så att vanlig människa kan nyttja ifrån informationen. Mängden fakta i Hjärnstark gör den otroligt nyttig och unik jämfört med andra böcker på marknaden.

Om författaren: Anders Hansen

Anders Hansen föddes 24 januari 1974 i Stockholm. Han är en överläkare och psykiatriker.

Han publicerade sin första bok 2014, “Hälsa på recept: träna smartare, må bättre, lev längre.” som har blivit en stor internationell succé.

Under de följande åren bestämde han sig för att publicera fler böcker om hjärnan, självutveckling och hälsa. År 2018 publicerade han “Hjärnstark: hur motion och träning stärker din hjärna”, och året efter “Skärmhjärnan: hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade deprimerade och ångestfyllda.” Varav alla har blivit populära världens runt.

Han har blivit en auktoritet och expert på hjärnan och motions inverkan på hälsan. År 2017 höll han ett tal för TED-x med ämne “Why the brain is built for movement”.