Hemligheten Ljudbok

4.3/5

Författare: Dan Josefsson och Egil Linge

ljudbok

Introduktion

Hemligheten: från ögonkast till varaktig relations är en bok som är särskilt bra förslag för singlar och de som redan har hittat någon att skapa lycklig relation med. Den är skriven av författarparet Dan Josefsson och Egil Linge.

Boken Hemligheten är baserat på psykologiska forskningar och förklarar orsakerna till varför man inte han skapa en varaktig relation. Den ger också många oerhört goda råd om vad man ska göra när man går vidare i en kärleksrelation.

I Hemligheten ljudbok gratis alla kan hitta något för sig själva. Den är berörande, skapar förändring och gör att man börjar se sina brister.

Hemligheten ljudbok kan anses som en guide för en varaktig, äkta relation. Tack vare dess lärorik retorik kan man lära sig mycket om sig själv, sin karaktär och personlighet.

Den ger också många exemplar på vad man ska göra för att kunna arbeta mot förbättring.

Hemligheten: Handling

Hemligheten: från ögonkast till varaktig relations är en slags bok som man kan läsa flera gånger om och ändå hittar någon ny, hjälpsam information eller märker något nyttigt. Boken är extremt lärorik och tack dess enkelt språk passar den för alla som skulle vilja nyttja av den.

I Hemligheten ljudbok gratis avslöjar författarna otroligt många goda råd gällande relationer, mest populära problem som man stöttar relationer och liknande. På samma tid går den i människans mest naturella försvar reflexer och förklarar varför man reagerar som man reagerar i vissa situationer.

Denna guide är en ren fakta då alla slutsatser, övningar och påståenden kommer ifrån erfarna och framgångsrika psykologer. På varenda boksida finner man aha-upplevelser som förändrar lyssnarens världsbild för gott. Hemligheten är en slags bok som ger svar på frågor som man inte ens visste att man har.

Författarna Dan Josefsson och Egil Linge har sett till att dela med lyssnaren den mest användbara kunskapen. Betydelsefull och insiktskapande är bara några av bokens fina särdrag. Oavsett om man har läst böcker i denna genre förut eller inte är Hemligheten mycket läsvärd. Det är många nya tankar som ökar förståelsen om kommunikation, emotioner och känslor.

Man blir beväpnad med ett verktyg för förändring. Det viktigaste är att göra det första steget åt den. Rädslan är helt vanlig emotion som varje person kan ha då och då. Vid läsning av Hemligheten kan man stötta på en rad oerhört goda råd om hur man kan hantera sina rädslor.

Hemligheten är också väldigt interaktiv. Det är många konkreta exemplar ur verkliga livet och övningar som man kan utföra. Den sätter praktik, kunskap och klarhet på första plats.

Om författaren: Dan Josefsson och Egil Linge

Egil Linge är en svensk författare, psykoterapeut och psykolog. Han föddes den 14 september 1955 och är en av medförfattare till boken Hemligheten.

Linge hjälper med depression, ångest, fobier och framför allt relationsproblem. Hans erfarenheter och exemplar gjorde Hemligheten till en bok fullspäckat med vetenskap och praktik i sin bästa form.

Dan Josefsson är den andra medförfattare av Hemligheten. Han föddes den 27 juli 1964 i Malmö, är en svensk författare och journalist. Det är han som såg till att Hemligheten är så bra strukturerad och håller sig ihop.

Lista över hans priser, nomineringar och utmärkelser är väldigt imponerande. Sedan 1999 har han samlat över 13 olika priser.