reklamlänk

Hellre död än levande Ljudbok

3.8/5

Författare: Lee Child & Andrew Child

ljudbok

Introduktion

Hellre död än levande är den 26 boken i bokserien om vagabonden, actionhjälten och ex militärpolisen Jack Reacher. Hellre död än levande ljudbok är skriven av Lee Child och hans bror Andrew Child. I denna del av bokserien vandrar Reacher västerut mot öknen i Arizona. Där ser han en krockad bil med en skadad kvinna i. Reacher inser genast att något i situationen inte stämmer.

 Kvinnan presenterar sig som en FBI-agent som söker efter sin försvunna bror. Reacher erbjuder sig att hjälpa kvinnan. Hellre död än levande ljudbok gratis läses upp av Magnus Roosmann. Ljudboken är 11 timmar och 42 minuter lång. Den svenska översättningen är gjord av Jan Risheden.

Hellre död än levande: Handling

Hellre död än levande ljudbok beskriver hur Reacher, vagabonden, än en gång vandrar i väg ut i det okända. Denna gång vandrar han mot öknen i Arizona. Solen är brännhet och plötsligt ser han något märkligt. En bil har kört in i det enda trädet som finns på flera kilometer. Reacher ser en kvinna som ligger ihopsjunken över ratten men hon lever. Reacher inser genast att något inte stämmer.

Hellre död än levande ljudbok berättar att kvinnan presenterar sig som Michaela Fenton, FBI-agent. Hon berättar att hon inte är ute i ett jobbärende utan att hon letar efter sin tvillingbror. Reacher med sin historia som militärpolis är duktig på att hitta personer som inte vill bli upphittad så han erbjuder Fenton sin hjälp.

Reacher känner på sig att Fenton inte berättar hela sanningen för honom men lyssnar intresserat på när Fenton beskriver hur hennes bror har hamnat i dåligt sällskap. Brodern rör sig i ett kriminellt gäng. Gänget leds av en skräckinjagande ledare.

Hellre död än levande ljudbok beskriver hur Fenton bestämmer sig för att ta sig in till staden där gänget huserar. Väl i staden försöker Reacher nå ut till gänget för att presentera sig själv och få kontakt med Fentons bror. Detta visar sig vara svårare än vad han förutspått. De mystiska gängets medlemmar ger honom ingen respons, inga svar.

Det verkar som om medlemmarna i gänget hellre dör än avslöja någonting för Reacher. Reacher tolererar inte detta, om du blir osams med Reacher är du hellre död än levande. För thrillerfans är böckerna om Reacher ett nödvändigt måste, denna bok är inget undantag. Historien är välskriven, spännande och intensiv!

Om författaren: Lee Child & Andrew Child

Bröderna Lee och Andrew Child föddes som Jim och Andrew Grant i Coventry i England. De använder namnen Lee och Andrew Child som författarnamn. Bägge skriver thrillers. Lee är en av världens mest kända thrillerförfattare. Han har blivit världsberömd för sin bokserie om actionhjälten och före detta militärpolisen Jack Reacher.

Varje bok når topplistor i både England och böckerna har sålt över 90 miljoner exemplar. År 2020 berättade Lee Child att han i fortsättningen kommer att skriva böckerna om Reacher tillsammans med sin bror Andrew. Utgående från två av Lees romaner om Reacher har gjorts två amerikanska actionfilmer. Rollfiguren Reacher har spelats av Tom Cruise.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk