reklamlänk

Hela svenska folkets Loffe Ljudbok

3.7/5

Författare: Mikael Jansson

ljudbok

Introduktion

Hela svenska folkets Loffe är en magisk biografi om en av Sveriges folkkära artister, Janne Loffe Carlsson. Trots att Hela svenska folkets Loffe ljudbok är relativt kort är den fullspäckad med hetaste fakta ur Loffes liv. Han delar av sig med sina starkaste minnen, roligaste och viktigaste upplevelser.

Uppläsaren i Hela svenska folkets Loffe ljudbok är Ludvig Josephson. Trots att man hade velat att Janne Carlsson ska spela upp ljudboken själv Ludvig gör ett fantastiskt jobb. Hans röst passar perfekt till Hela svenska folkets Loffe ljudbok gratis som engagerar både yngre och äldre. Vill man lära sig mer om Loffe, hans liv, karriär och hur han var som person är utan tvekan Hela svenska folkets Loffe ett måste.

Hela svenska folkets Loffe: Handling

Hela svenska folkets Loffe skriven av Mikael Jansson berättar om en av sveriges största artister. Janne Loffe Carlsson vems upplevelser är beskrivna i Hela svenska folkets Loffe ljudbok förklarar steg för steg alla de viktigaste delar av hans liv och karriär. Man får lära sig om hans karriär, olika val, roligaste samt viktigaste minnen.

Förutom det vanliga som man alltid hittar i biografier får man också lyssna om hur hans relation med olika stora skådespelare ser ut. Sådana utmärkta namn som Kim Anderzon, Allan Edwall, Eva Röse och flera dyker upp här och där i Hela svenska folkets Loffe.

Tack vare Hela svenska folkets Loffe får man utan tvekan en känsla att man vet hur han var som person. Man får stöta på relationer från olika artister som samarbetade med Loffe på att skapa musik. De som vet vem som Janne kommer ihåg med den fantastiska, världens runt kända gruppen Hansson och Karlsson samt Heta Linjen.

Janne hade delat scenen med sådana ikoner som Jimi Hendrix, Pugh Rogedeldt eller Lars Gullin och har snabbt blivit en av Sveriges mest folkkära artister.

Detta fantastiska verk, Hela svenska folkets Loffe, är starkt baserat på en serie intervjuer som gav författaren, Mikael Jansson. I intervjuerna berättade han om sin karriär, viktigaste moment ur sitt liv och öppnat sig så mycket som det var möjligt. Som ett resultat får vi nu lyssna på Hela svenska folkets Loffe ljudbok gratis.

Vill du få lyssna om en av ikoner av den svenska popkulturen? Undrar du hur en sådan stjärna som Loffe var som person? Eller vilka som djupaste minnen bestämde han att dela av med sig? Hela svenska folkets Loffe svarar på alla dessa frågor.

Om författaren: Mikael Jansson

Mikael Jansson är en svensk författare och journalist föddes den 17 april 1956 i Dalarna. Han har genom åren skrivit flera fantastiska biografier. Hans starka intresse för musik och musiker har orsakat att han inte bara hade spelat några fantastiska singlar men också intervjuat några av de mest ikoniska musiker i Sveriges histori.

Som resultat av sådana intervjuer eller Mikaels egna åsikt kan man som resultat få tag i sådana utmärkta verk som Musik för miljoner, Den nakna sanningen om den svenska musikbranschen, Superswede – Hagströms gitarrer 50 år eller Hela svenska folkets Loffe.

De åren som Mikael har tillbringat i den svenska pop branschen har orsakat att han vet precis vad som lyssnare och läsare förväntar sig av hans böcker och musik. Han förstår känslor som ingen annan och har det lätt att anpassa sig till sina mottagare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk