Häxan Ljudbok

4.2/5

Författare: Camilla Läckberg

ljudbok

Introduktion

Häxan är den tionde deckaren i enormt populär Fjällbackaserien skriven av Camilla Läckberg. Ännu en gång får vi följa Ericka Falck och Patrik Hedström i deras utredning.

Fjällbackaserien är en av bästsäljande serien både i Sverige och internationellt.

Läckbergs böcker har sålts i över 60 länder och i 22 miljoner exemplar som är otroligt bra resultat. Det visar nämligen att Häxan ljudbok gratis är värt att lyssna på.

Det som är särskilt bra med Häxan är att Camilla klarade att skapa den välkända ifrån förra böcker i serien stämningen. Huvudhandlingen i Häxan ljudbok är spännande. Hela boken är med enkla ord fängslande. Historien är komplex och flertrådig. Samtidigt är den extremt engagerande för lyssnaren.

Camilla har bevisat ännu en gång att hon vet hur en bra deckare byggs och har gjort det otroligt bra igen. Om man gillar goda detektivböcker då är Häxan ett måste att ta sig igenom.

Häxan: Handling

Det är några saker som är särskilt skrämmande. Att något ska hända våra barn är en av dem. Kamilla Lackbärg i Häxan ljudbok gratis klarar att gräva in i människans djupaste rädslor. Hon har byggt upp en helt fantastisk historia. Huvudhandlingen i Häxan är väldigt intressant och engagerande för lyssnaren.

Camillas Häxan har allt det som karakteriserar en bra deckare. Man får några ledtrådar i själva början, viktigt fall att lösa och mycket spänning hela vägen. Men framför allt har hon ett välkänt universum och bra utvecklade karaktärer som är älskade av lyssnare världens runt. Det är rätt enkelt att komma in i hennes värld själv om man inte är van vid hennes skrivstil.

I Häxan ger sig Camilla i invandrarsituationen och blandar det in på ett intressant sätt i huvudhandlingen. Extremt bra inledning antar att lyssnaren känner personer i boken från tidigare delar. Det gör att man känner sig hemma och behöver inte lyssna på förklaringar ännu en gång utan kan kasta sig i sin älskade värld på direkten.

Bokens komplexitet är det som alla uppskattar i Fjällbackaserien. Samtidigt kan vi följa två spår, ett i nutid och ett på 1600-talet. Titelns Häxan är en änka som var anklagad för att vara häxa några hundra år sedan. Denna situation påverkar naturligtvis det som händer i nutiden.

Samtidigt får vi veta att det har försvunnit 4-åriga Linnea. Det hände exakt samma sak över 30 år tidigare. Det väcker minnen och motiverar Patrik och Erica att hitta den ansvariga för de mystiska försvinnandena. Cliffhanger som skapas är en riktig bomb, utan tvekan är det en av bästa böcker i serien.

Om författaren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg egentligen Jean Edith Camilla Läckberg Sköld är en svensk författare. Hon föddes 30 augusti 1974 i Fjällbacka. Camilla är särskilt bra känd tack vare sin Fjällbacka romanserie. Läckberg specialiserar sig i deckare, men skriver intressanta böcker i olika genrer. Hon har bland annat skrivit två kokböcker och barnboksserie

Det är inte många författare som är lika engagerade i olika projekt som Camilla är. Hon skriver många böcker samtidigt och medverkar i olika TV- program. Dessutom är hon en delägare i smyckesföretag som hon startade med en kurskamrat från Handelshögskolan där de två studerade. Camilla har så många olika uppdrag att det är svårt att lista de alla.

Under följande länk får man hitta mer information om henne: http://www.camillalackberg.se/