Hatad och älskad Ljudbok

3.7/5

Författare: Alexandra Nilsson

ljudbok

Introduktion

Älskar du bloggar och sociala medier eller vill du veta hur är det att vara bloggerska? Du kanske undrar vad som händer på den andra sidan av skärmen och hur produktionsprocessen av blogginlägg, Youtube-filmer och Instagram-bilder ser ut? Då är detta absolut en ljudbok för dig.

Alexandra Nilsson och Ylva Enström tar upp ett jätteintressant ämne av kändislivet.

Alexandra berättar om sin väg till över 120 000 läsare på bloggen, 100 000 prenumeranter på Youtube samt 200 000 följare på Instagram. Då hon är en av de mest kända svenska bloggerskorna är det värt att få lyssna på hennes upplevelser i bloggbranschen.

Alexandra är mer känd som Kissie och i “Hatad och älskad” ger hon en ärlig bild på sig själv, sina framgångar och låter läsaren in bakom kulisserna. Som en av de mest omtalade svenska kändisarna tar hon lyssnaren på en ovanlig resa som startade när hon var en ung tjej.

Hatad och älskad: Handling

Alexandra Nilsson, bättre känd som Kissie, är utan tvekan en av Sveriges mest kända bloggerskor. Hennes sociala medier spricker i sömmarna och hennes namn är ett mycket intressant ämne överallt i den mediala världen. I ”Hatad och älskad” avslöjar hon gratis många intressanta fakta om sig själv och visar en naken bild på sin karaktär.

I hatad och älskad ljudbok gratis beskriver hon sitt förflutna, familjerelationer, alla turer och folk som utnyttjat henne så att hon fått stämpeln på sig. Det är ingen brist på provocerande och kontroversiellt innehåll i denna självbiografi.

Hon kommunicerar framgångsrikt hur bloggkarriären påverkade hennes liv. Att vara en influencer öppnade många nya dörrar för henne, men samtidigt orsakade den familjeproblem och psykiska skador som hon inte är rädd för att nämna i denna ljudbok.

Alexandra är inte rädd för provocerande ämnen och svåra frågor. I Hatad och älskad ljudbok gratis svarar hon öppet och låter läsaren lära känna henne som person lite bättre än bara kändis. Efter hennes bekännelser får man en hel bild och förståelse på varför hon höll på med vissa saker och vad som orsakade vissa val hon gjorde.

Hatad och älskad ljudbok är väldigt lätt att lyssna på då dess språk är ganska lättillgängligt. Man kan bryta sig loss från världen omkring sig och lära känna livets realitet under det ständiga trycket från omvärlden. Tillsammans med författaren går vi in i lyxvärlden och samtidigt lär vi oss hur mycket hon behövde bära för att komma till var hon är nu.

Hatad och älskad ljudbok presenterar ett fullständigt spektrum av situationer som man kan hamna i. Denna ljudbok kan vara nyttig för tonåringar att läsa för att dämpa ner deras idolers glorifierade bild något.

Om författaren: Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson föddes 1991 i Stockholm. Hon är en svensk bloggare och är bättre känd som “Kissie”. Sedan 2007 leder hon sin blogg som nu för tiden är en av de största bloggarna i Sverige. Det är över 580 000 läsare som hälsar på den veckovis. I ett pressmeddelande påstod hon att ”Hatad och älskad” är hennes farväl till den gamla, stökiga Kissie.

Hon är halvsvensk och halvpolsk vilket gjorde att hon utsattes för rasistiska och främlingsfientliga kommentarer när hon först berättade om sitt ursprung. Kissie skapar innehåll inte bara på sin blogg utan man kan även hitta henne på Instagram och Youtube.

”Hatad och älskad” är inte den enda bok hon har skrivit. “Jag är visst feminist – på mitt sätt” är ett annat förslag för alla som tycker om kändisliv och Kissies åsikter.