reklamlänk

Hanteraren Ljudbok

4.1/5

Författare: Mats Ahlstedt

ljudbok

Introduktion

Mats Ahlstedts sjätte bok om Ella Werner, gärningsmannaprofileraren på Göteborgspolisen. Hanteraren ljudbok börjar med ett telefonsamtal. Någon är död och Ella Werner tror att det kan handla om infiltratören Christer Quist. Efter en del efterforskningar är hon säker på sin sak men vem visste att Quist jobbade för henne? Snart visar det sig att Quist hade en tvillingbror. Kan det vara han som är död?

 Den mystiska utredningen blir snart livsfarlig för både Ella Werner och för journalisten Mia som är vittne i utredningen. Hanteraren ljudbok gratis läses upp av Katarina Ewerlöf. Ljudbokens längd är 10 timmar och 2 minuter.

Hanteraren: Handling

Hanteraren ljudbok handlar om gärningsmannaprofileraren Ella Werner. Hanteraren är den sjätte delen i den populära deckarserien skriven av kriminalförfattaren Mats Ahlstedt. Hanteraren börjar med ett mystiskt telefonsamtal till Ella Werner. En röst meddelar att någon är död varpå samtalet bryts. Ella anar att samtalet kan handla om infiltratören Christer Quist.

Hanteraren ljudbok gratis beskriver hur den hårt kriminella Quist arbetat som infiltratör för Ella och att han gett henne mycket dyrbar information. Ingen borde veta att han arbetat för henne. Snart får Ella höra att det skett en bilolycka där en man kört in i en mur. Bilen började brinna och det är svårt att identifiera offret.

En frilansjournalist, unga Mia Dagenfeldt, är vittne till bilolyckan. Hon tar kontakt med Ella och berättar vad hon sett. Mia är övertygad om att det bilolyckan i själva verket var ett mord. Hon börjar själv forska i saken och får reda på en hel del. Snart blir hon också hotad, hot som växer stadigt.

Hanteraren ljudbok beskriver hur man i början av utredningen får veta att Quist också har en tvillingbror. Kan det vara brodern som är offret i bilolyckan? Snart sker fler brott som kan ha anknytning till detta fall. Ella och hennes kollegor utreder brottet som visar sig ha kopplingar till organiserad kriminalitet. Snart svävar även Ella i livsfara. Kommer de att kunna lösa brottet innan det är för sent?

Ella hinner inte profilera någon i Hanteraren men hon är en bra polis, både våghalsig och smart och innan man kommer till slutet har boken varit olidligt spännande många gånger.

Om författaren: Mats Ahlstedt

Författaren Mats Ahlstedt föddes år 1949. Han växte upp i Göteborg där hans pappa arbetade som fängelsepräst. Han studerade som ung både svenska och historia och började sedan arbeta som journalist. Han arbetade bland annat på Göteborgs-Posten.  Ahlstedt har ägnat alltmer tid på sitt eget författande och är numera författare på heltid.

Hans debutbok Dödsängeln utkom år 2003 och sedan dess har han skrivit tre bokserier. De flesta av hans böcker behandlar samhället och kvinnors utsatthet där i. Ahlstedt har skrivit bokserierna om Ella Werner samt böckerna om Sören Högström och Fatima Wallinder och en del där bara Fatima Wallander figurerar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk