reklamlänk

Grim Ljudbok

4.3/5

Författare: Sara Bergmark Elfgren

ljudbok

Introduktion

Grim skriven av Sara Bergmark Elfgren är en ungdomsbok riktad mot lyssnarna som är över fjorton år gamla. Trots att den inte är brutalt, vissa beskrivningar borde inte lyssnas av de yngre lyssnarna.

Uppläsaren i Grom ljudbok gratis är Nina Zanjani som man får känna igen från sådana ljudböcker som Flickan som överlevde, Dömda till döden, Mörkret oss emellan eller En ocean av kärlek.

Den fantastiska rösten av Nina och magiska handlingen som Sara skapade i Grim ljudbok skapar en explosiv blandning. Tillsammans skildrar de en fängslande och helt underbar värld fullspäckad med stora känslor, hemligheter, riktig vänskap och tragedi som är drivande faktor för huvudkaraktären att få svaret på de oförklarade saker som händer.

Grim: Handling

Huvudhandlingen i Grim ljudbok gratis kretsar runt en magisk vänskap och förbindelser mellan Kasper, Iris, Håkan och Grim. Allt det äger rum i ett spökhus i Stockholm.

I Grim ljudbok tar oss Sara på en engagerande resa mellan nutid och dåtid. Den underbara blandningen och vänskap mellan Kasper och Iris likar vänskap av Håkan och Grim för flera år sedan.

Snart efter inledningen får vi veta lite mer om vänskap mellan Grim och Håkan. Författaren berättar deras detaljerad historia, om deras death metal band och stora planer för framtid. Tyvärr inga av de har blivit till verklighet eftersom Grim dör oförväntat.

Den snabba, oförväntade död orsakar att Håkan bestämmer sig att lägga ner bandet och alla planer för framtiden som han skapade tillsammans med Grim. Hans död gjorde att han inte kunde acceptera sin förlust.

Efter flera år Kasper, son av Håkans hör på denna historia och bestämmer sig att få svar om vad som egentligen orsakade döden som skakade hans far så starkt. Hans bästa vän, Iris vill hjälpa Kasper och tillsammans tar de som sitt mål att undersöka det konstiga fallet.

Grim och Iris fördjupar sig i fallet som snabbt verkar få fram flera hemligheter och mindre svar. Ju flera fakta klarar de att hitta desto flera frågor kretsar runt de nyheterna.

Kommer de att förklara vad som egentligen hände med Grim? Vad är det som orsakade hans konstiga död? Är det möjligt att också deras liv är i fara? Och varför har ingen varit intresserad i Grims dödsfall på så många år? Svaren finns förklarade i Grim ljudbok gratis.

Om författaren: Sara Bergmark Elfgren

Sara Jenny Maria Bergmark Elfgren föddes den 13 mars 1980 i Stockholm. Hon har i flera år arbetat som författare, manusförfattare och dramatiker. Några av hennes mest populära verk är Engelsforstrilogin, De dödas röster och Norra Latin. Hennes favoritgenre är fantasy för barn och ungdomar.

Hennes böcker väcker fantasi och får läsare att glömma om verkligheten. Mellan 2011 och 2021 publicerade hon 11 böcker medans Grim ljudbok är den senaste.

För sina utmärkta verk har Sara Elfgren tilldelats flera priser och utmärkelser. Några av de viktigaste är Stora ljudbokspriset 2018, Stora läsarpriset 2012, Bokbloggarnas litteraturpris 2011 och Stora läsarpriset 2011. Allt det bekräftar att hennes böcker beundras av lyssnare och läsare ur alla världens hörn eftersom hennes verk är översatta till över 25 språk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk