reklamlänk

Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken Ljudbok

3.4/5

Författare: Sofia Rutbäck Eriksson & Mattias Boström

ljudbok

Introduktion

Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken är den första boken i serien Katarinas eminenta detektivbyrå. Författarna bakom serien är Sofia Rutbäck Eriksson och Mattias Boström. Uppläsare i Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken ljudbok är Ellen Jelinek som lägger till massa spänning till berättelsen.

Denna ljudbok inte är bara en vanlig deckare. Den är fullspäckad med spännande och roliga plotvridningar hela vägen ut. Inte ofta får man stöta på lika humoristisk deckare som håller lyssnare med ett leende på deras lappar. Utan tvekan Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken är en bok som ska rekommenderas att lyssna själv om man inte brukar att lyssna på deckare.

Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken: Handling

Eftersom Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken ljudbok gratis är den första boken i serien Katarinas eminenta detektivbyrå författarna påbörjade boken med en väldigt intressant inledning. Lyssnare får lära känna Katarina Zapp, huvudkaraktären som arbetar med revision. Hon älskar spänning och gåtor, men av någon anledning arbetar hon med saker som är helt strukturerade.

Vi får veta vad hon gillar, tillbringar tid eller vilken slags böcker gillar hon att läsa. Allt det gör att man skapar relation med Katarina och gillar henne så mycket att man vill att hon ska vara lycklig. Det visar sig att hon ska få en chans att använda sig av detektiv erfarenhet som hon samlade medan hon läste deckare på sin fritid.

Snart efter inledningen i Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken ljudbok gratis får vi hoppa i huvudhandlingen tillsammans med Katarina. Det börjar hända mystiska saker både på jobbet och hemma hos henne. Hon vet att något inte stämmer och bestämmer sig att hon ska lösa gåtan och förklara vad är det som står bakom de konstiga handlingarna.

Det man kan gilla i Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken särskilt mycket är att karaktären har massa reflektioner. Det låter en inte bara förstå henne ordentligt men också fundera på sin egen vardag.

Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken ljudbok är en riktigt rolig deckare som inte går att hoppa över. Så fort man börjar lyssna på Gräset är det riktig svårt att ta sig ifrån lyssnandet tills man är klar. Det bästa är att Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken ljudbok är fullspäckad med humor som gör att man verkar skratta hela tiden tills man är klar med boken.

Om författaren: Sofia Rutbäck Eriksson

Sofia Rutbäck Eriksson är en svensk författare med flera år erfarenhet. Hon har älskat skrivande sedan hon var liten. Hon debuterade i barnbok genre och hittills publicerad fyra böcker för barn. Sedan 2021 bestämde hon att det är dags att skriva böcker för vuxna.

Hon släppte sin debutroman Som i ett vykort den 16 juni och sedan dess släppte hon fyra ytterligare böcker för vuxna. De är nämligen fyra böcker i serien Katarinas eminenta detektivbyrå: Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken, Detektiv på hett plåttak, Mord och gröna skogar och Bättre dö än illa fäkta.

Mattias Boström föddes den 3 juni 1971 och har flera års erfarenhet. Han anses vara Sherlock Holmes-expert och skrivit över 11 fackböcker om den berömde detektiven. I flera år har han vunnit flera viktiga priser i utmärkelser sådana som pris för bästa faktabok 2013 för Från Holmes till Sherlock eller The Morley-Montgomery Memorial Award.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk