reklamlänk

Giganternas fall Ljudbok

4.3/5

Författare: Ken Follett

ljudbok

Introduktion

Giganternas fall är en magnifik berättelse skriven av Ken Follet. Man ska uppskatta och understryka de allra finaste översättare som samarbetade för att behålla den högsta möjliga nivån av översättningen: Lennart Olofsson, Peter Samuelsson, Leo Andersson och Leo Gefvert. Alla fyra har gjort Giganternas fall till ett riktigt mästerverk i Århundradet-trilogin.

Uppläsaren i Giganternas fall ljudbok gratis är Ludvig Josephson. Det är viktigt att lägga märke till vems röst som ska vi lyssna på då Giganternas fall ljudbok är nästan fyrtio timmar lång. Det gör det svårt att sträcklyssna på verket. Lyckligtvis kan man dela upp Giganternas fall och lyssna i kortare delar.

Giganternas fall: Handling

Giganternas fall är över tusen sidor lång och det avspeglas i längden av ljudboken som är nästan fyrtio timmar. Utan tvekan ska man understryka de fantastiska betyg som boken samlar av lyssnarna trots dess längd.

Huvudhandlingen i Giganternas fall ljudbok gratis kretsar runt fem olika familjer från fem länder. De länderna som familjerna kommer från är USA, Ryssland, Wales, England och Ryssland. Ken Follet klarade att skapa en helt oförglömlig och lärorik bild.

Den breda samt beroendeframkallande boken fullspäckad med spänning, intressanta vändningar är starkt baserat på verkligheten. Ken ville se till att alla de som lyssnar på ljudboken ska kunna nyttja ifrån lyssnandet på ett eller annat sätt.

En helt underbar historisk roman som Giganternas fall är blandar fiktion och riktiga händelser så smidigt att man kan sitta förvånad. Denna fascinerande resa tillbaka i tiden till året 1911 där vi får följa familjerna.

Det som engagerar särskilt mycket i Giganternas fall ljudbok är att alla de familjerna har olika bakgrund, upplevelser och sociala status. Samtidigt visar Giganternas fall klart hur utbrottet av första världskriget och ryska revolutionen påverkade samhället.

En av de största fördel i Giganternas fall ljudbok är de autentiska personer som man lär känna. Vissa familjer är så intressanta att man vill bara ha mer och mer. Både gruvarbetarfamiljen i Wales och familjen Pesjkov i Ryssland är ögonöppnande för lyssnarna. Fallet blir ännu mer intressant ju mer man gräver i Giganternas fall och lär känna de kvarstående familjerna ordentligt. Det gör Giganternas fall ljudbok gratis till ett mästerverk som får missas.

Om författaren: Ken Follett

Ken Follett är en brittisk, framgångsrik författare föddes den 5 juni 1949 i Cardiff. Hans böcker placerar sig på högsta platser på bästsäljarlistor. En av de viktigaste utmärkelser som Ken är det förstaplatsen på New York Times bästsäljarlistan.

I sin bibliografi har han flera fantastiska böcker varav Papperspengar utgiven 1977 påbörjade Kens författarkarriär. Mellan 1977 och 2022 klarade han att publicera över 25 fantastiska böcker varav fyra håller sig fortfarande på högsta bästsäljarlistor.

Några av de viktigaste böcker i hans arsenal är En värld utan slut, Svärdet och Spiran, I minnets labyrint eller Giganternas fall. Alla de representerar Kens skick och talang samt visar vilken ödmjuk författare han är.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk