reklamlänk

Går genom vatten, går genom eld Ljudbok

3.7/5

Författare: Christian Unge

ljudbok

Introduktion

Går genom vatten, går genom eld är den gripande början på Teklaserien skriven av Christian Unge. Med sin underbara Går genom vatten, går genom eld ljudbok har Christian bevisat att han vet precis vad goda deckare består av. Så snart man fördjupar sig i Går genom vatten, går genom eld ljudbok gratis förstår man varför denna bok har gripit så många lyssnare på en gång.

Uppläsaren i Går genom vatten, går genom eld ljudbok gratis är ingen annan än den perfekta Gunilla Leining som med sin erfarenhet och fantastiska stil har kryddat till tiotal ljudböcker. Hennes röst passar helt perfekt till denna magiska deckaren. Hon har bland annat inläst sådana utmärkta verk som serien om De sju systrarna, Draken i rummet, Elva änkors man och flera.

Går genom vatten, går genom eld: Handling

Går genom vatten, går genom eld är ett perfekt exempel på engagerande, spännande och med enkla ord en fantastisk deckare. Med Går genom vatten, går genom eld ljudbok visade Christian att han vet precis vad goda kriminalromaner består av.

I Går genom vatten, går genom eld får vi allt man kan förvänta av boken i denna genre. Spänning, detaljerade beskrivningar och djupa unika karaktärer gör att man vill återkomma till Går genom vatten, går genom eld ljudbok och hela Teklaserien så ofta som det går.

Huvudhandlingen i Går genom vatten, går genom eld kretsar runt en blivande stjärna, Tekla Berg som är akutläkare på Nobelsjukhuset i Stockholm. Hon anses vara en av de finaste läkare i Stockholm. Hon är stresstålig och vet hur man behandlar svåra känslor.

På grund av sitt förflutna som Går genom vatten, går genom eld berättar om har hon en förmåga- hon aldrig glömmer det som hon har sett eller läst. Med enkla ord är hon en maskin som kan lätt koppla ihop prickarna. Och det är just vad Går genom vatten, går genom eld kretsar runt. Hennes tillvaro orsakar att hon ibland kan vara farlig för andra personer.

Snart efter inledningen blir det en stor explosion i ett höghus i Stockholm och Tekla blir en av de första på platsen. Hon räddar en svårt brännskadad man, men det är något som gör henne orolig. Hon kommer ihåg mannen men vet inte precis vem han är. Kan det vara en av terroristerna? Eller är han bara ett oskyldigt offer? Hennes minne i Går genom vatten, går genom eld ska hjälpa till med att få fram svar på vem som ansvarar för terroristattacken.

Om författaren: Christian Unge

Christian Unge föddes den 13 april 1972 och är en svensk författare, läkare, föreläsare och forskare med massa succeer i skrivandet. Som läkare har han i flera år arbetat vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Danderyds sjukhus. Som podcastare påbörjade han en medicinsk podcast Ronden som i sin tid har fått enormt popularitet.

Böckerna som kommer ur Christians penna fokuserar sig starkt på medicin. Själv deckare som Christian står bakom är starkt färgade med den medicinska smaken som kan klart ses i både Går genom vatten, går genom eld och Det första skottet, det sista steget. Utan tvekan är hans Går genom vatten, går genom eld värt att rekommendera om man tycker om goda deckare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk