reklamlänk

Gangsterparadiset Ljudbok

3.9/5

Författare: Lasse Wierup

ljudbok

Introduktion

Gangsterparadiset : Så blev Sverige arena för gängkriminalitet, skjutningar och sprängdåd är en dokumentär skriven av den berömda Lasse Wierup. Författaren har flera års erfarenhet i skrivande om svenska gänger. Tack vare sitt arbete som kriminalreporter och journalist har han samlat många intressanta fakta, kontakter och möjligheter som gör att han kan dela av med sig om hur den svenska brottsligheten ser ut.

I Gangsterparadiset avslöjar han ännu en gång varför de svenska gängorna är så makalösa och poliser har det så svårt att bevisa någonting som helst till gängmedlemmarna. Han visar hur våldsamt och farligt liv väntar på dem som tänker bli en del av någon gäng.

Lasse i Gangsterparadiset ljudbok gratis låter oss, lyssnare titta på gängar från ett helt annat perspektiv. Boken förklarar varför det dödas till synes oskyldiga personer och hur denna värld fungerar inifrån.

Gangsterparadiset: Handling

Lasse Wierup är en av de mest kända svenska kriminalreporter. I flera år har han delat av sig om hur den svenska maffian och gängar fungerar. Han berättar väldigt noggrant om vissa saker som kan kosta honom livet. Allt det gör Gangsterparadiset ljudbok till en extremt fascinerande, chockerande och spännande bok.

Gangsterparadiset ljudbok kan vara en av de mest framgångsrika verk i Wierups karriär. Nu efter åtta år bestämde han att publicera en helt ny bok där han förklarar hur det kom till att det finns så många gängar i Sverige. Han är inte rädd för att dela av med sig massa detaljer och information som gängorna och gangsters inte skulle vara nöjda med.

Hans nyaste bok, Gangsterparadiset kan på något sätt vara ett försök att låta polisen och samhället återta makten över gängorna som terroriserar Sverige. Han visar vilka som upprepande fel gör polisen, politiker och samhället som väljer flera gånger om de samma korrumperade politiker. Allt det görs utan att nämna några specifika namn, men om man är intresserad i politikk är det ganska självklart vem som han menar.

Utan det minsta tvekan låter Gangsterparadiset ljudbok förstå lyssnare det problemet som Sverige har med gängar och kriminalitet. Den visar inifrån vad som orsakar skjutningar, sprängdåd och alla de förfärliga som händer. Av någon anledning finns det nästan ingen som tänker förändra det skrämmande verkligheten.

Författaren har talang att visa den brutala, förfärliga världen utan att bedöma gängmedlemmarna utan vill att lyssnaren ska förstå oskrivna regler som finns. Om någon bryter regler, kan det orsaka många problem både för gängmedlemmarna som vanliga folk som skulle kunna vara i närhet när de bestämmer att göra upp för reglerna som brytes. Allt det kan ses redan i första ögonblick i Gangsterparadiset.

Om författaren: Lasse Wierup

Lasse Wierup är en av de mest kända svenska författare. Hans specialisering är gängar, kriminalitet och den svenska brottslighet. I flera år har han arbetat som kriminalreporter och journalist. Hittills har han publicerat flera böcker där han analyserar nutidens kriminalitet, gängar och visar deras strukturerna inifrån.

Tack vare sitt arbete som kriminalreporter har han tillgång till människor som är i själva verket gängmedlemmar och är redo att dela av med sig med några intressanta historier. Wierups kontakter och arbete gör det möjligt för vanliga människor att förstå hur gängar fungerar och den hela strukturen.

Hittills har Wierup skrivit sju böcker om brottslighet i Sverige. Den senaste Gangsterparadiset publicerades år 2020. Det finns dock flera Wierups böcker som man borde lägga märke till sådana som Helvetet inifrån eller Svensk maffia.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk