reklamlänk

Gå i fängelse Ljudbok

3.4/5

Författare: Camilla Läckberg

ljudbok

Introduktion

Gå i fängelse är en av två nya, fristående berättelser av författaren Camilla Läckberg. Det är en vacker historia om svek, hemligheter och resan som huvudkaraktären behöver gå igenom för att ta makten över sitt eget liv.

Boken Gå i fängelse är inget värre än de tidigare böcker som författaren är känd av. Man kan lätt se att Camilla försökte skriva en bok som i betydligt stor grad borde skilja sig från vad hon brukade skriva om tidigare. Det gör att dess stil är mycket originell och själva berättelsen är fångande på sitt eget sätt.

Ju längre man lyssnar på ljudboken desto mer gillar man hur den utvecklas. Huvudhandlingen är så gripande och emotionell att själv de lyssnare som inte tycker om deckare borde få smaka på Gå i fängelse ljudbok gratis.

Gå i fängelse: Handling

Gå i fängelse ljudbok är en fristående berättelse om fyra ungdomar som firar nyår i en lyxig villa utanför Stockholm. De fyra betraktar sig som bästa vänner men snart kommer de att ha en test framför sig som ska avgöra vad som betyder deras vänskap.

Huvudhandlingen i Gå i fängelse pratar om svek och revansch. Det är massa hemligheter som de gömmer från varandra, men snart så kommer de att avslöja några av dem tack vare ett spel. När tiden går insatserna i spelet höjs och det är då några av hemligheter behöver avslöjas.

Det är helt vackert hur Camilla göra sina berättelser till magiska och engagerande mästerverk. Trots att bokens handling inte är särskilt nära det som hon brukar skriva om i Fjällbackaserien, klarade hon att skapa en spännande och fungerande helhet i helt annan stil. Camilla är inte rädd för att bryta stereotyper och det gör boken riktigt oförutsägbar.

Med massa kontroversiella och oväntade vändningar gör Gå i fängelse en känsla att man vill har mer och mer. Det är helt skrämmande hur Läckbergs böcker blir beroendeframkallande. Utan tvekan borde den lyssnas om man gillar författarens tidigare Fjällbackaserien med Patrik Hedström och Erica Falck.

Om man vill spendera en trevlig kväll eller är i resa är Gå i fängelse ljudbok gratis ett bra förslag. Den är relativt lätt och det är inte särskilt svårt att följa huvudhandlingen. Det låter en att överväga vad som betyder vänskap och var som ligger gräns som gör en till en vän. Allt det gör att man kan själv tänka på sitt liv och försöka inse hur är det med människor i ens omgivning.

Om författaren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg eller rättare sagt Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson är en svensk författare föddes den 30 augusti 1974 i Fjällbacka. Hon är en jättekänd författare runt hela världen som fick popularitet tack vare sin Fjällbackaserien.

Hennes böcker i Fjällbacka serien har sålts i över 20 miljoner exemplar. Dock i Gå i fängelse presenterar Camilla en helt ny, originell skrivstil på lite annorlunda sätt än de flesta av hennes lyssnare är vana vid. Mellan 2004 och 2021 har hon skrivit över 20 framgångsrika böcker.

Böckernas popularitet gjorde att en av dem, Tyskungen filmatiserades. Såklart har hon fått många priser och utmärkelser sådana som Årets Kvinna 2012, Europas sjätte bäst säljande författare 2009 och Sveriges bäst säljande författare 2009.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk