reklamlänk

Fri från skulden Ljudbok

3.9/5

Författare: Marianne Cedervall

ljudbok

Introduktion

Fri från skulden är en enormt engagerande och spännande deckare av Marianne Cedervall. Ljudboken är över 10 timmar lång som är bara bokens fördel då. Uppläsaren i Fri från skulden är Matias Holm vems röst kompletterar ljudboken på ett fantastiskt sätt.

Så snart man börjar lyssna på Fri från skulden ljudbok blir det svårt att ta sig ifrån det. Alla faktorer som bygger boken verkar vara perfekt balanserade. Stämningen, beskrivningar, karaktärerna och handlingen gör tillsammans en magisk blandning som får lyssnarna att glömma om verkligheten på en gång. Eftersom Fri från skulden ljudbok gratis är redan den andra boken i serien klarade Marianne snabba på action och slösar ingen tid på onödiga beskrivningar.

Fri från skulden: Handling

Eftersom Fri från skulden är den andra boken i serien om Samuel Williams, författaren slösar inte tid på onödiga beskrivningar. Istället kastar oss Marianne mitt i action som gör att man glömmer om det verkliga världen på en gång.

Redan i själva början av Fri från skulden ljudbok återkommer vi till den huvuda karaktären, Samuel Williams. Vi får lyssna om hans tankar runt särbon vid namnet Marit, polisen från den föregående boken Maja-Sofia Rantatalo och flera konstiga situationer som han hade gått genom emellan de två delarna.

Huvudhandlingen i Fri från skulden ljudbok kretsar ännu en gång runt Samuel Williams och konstiga mord på människor i Klockarvik. I början såg det ut som om de döden var naturliga och okopplade med varandra, men snart visar det sig att de har något att göra med varandra som oroar Samuel.

På toppen av det, allt det händer i en av minst praktiska tider för honom. Han har precis försökt att tysta sina tankar och ordna rutiner i sitt liv när allt ännu en gång på ett sätt kastar honom tillbaka i svåra situationer. Inte bara väntar han barn, men hans personlig kris gör att han inte precis vet vad han vill ha av livet.

Till slut tar sig an Samuel uppdraget och bestämmer ta reda på vad är det som egentligen händer i området. Polisen har några misstankar, men Samuel har sina egna. Vem är det som står bakom de märkliga morden? Varför skulle seriemördare välja just de personerna? Kommer de att hitta mördaren innan personen angriper igen? Svaren kan man få genom att lyssna på Fri från skulden ljudbok gratis.

Om författaren: Marianne Cedervall

Marianne Cedervall är en svensk författare föddes den 20 februari 1949 i Gotland. Hennes debutbok publicerades vintern 2009 under namnet Svinhugg. Sedan dess publicerar hon böcker regelbundet och bygger upp sin popularitet både i Sverige och utomlands.

Mellan 2009 och 2021 har hon publicerat över 14 böcker och Fri från skulden är den senaste. Hennes utmärkt stil gör att hennes böcker är beroendeframkallande från första till sista minut.

Några av de viktigaste böcker är utan tvekan Av skuggor märkt, Låt det som varit vila, Dit solen aldrig når och Som daggen stilla kysst. Den senaste verket, Fri från skulden blir mer och mer populär och ständigt klättrar upp på bästsäljarlistor.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk