reklamlänk

Fråga aldrig om Marianne Ljudbok

3.9/5

Författare: Carolina Neurath

ljudbok

Introduktion

Fråga aldrig om Marianne är en ovanlig roman där författare, Carolina Neurath analyserar och berättar om sin släkts mörka hemlighet. I Fråga aldrig om Marianne ljudbok får vi lära känna Ingrid och hennes beslut att flytta från en liten stad i Småland till Paris.

Ingrids liv ser ut lite som en bergochdalbana. Hon fattar svåra beslut och träffar en man som verkade vara tagen ifrån hennes drömmar. Han hade allt hon letade efter, men det räckte inte.

I Fråga aldrig om Marianne ljudbok får vi också se att Ingrid kommer tillbaka till Sverige efter över trettio år. Efter den tiden har hon mycket i sin bagaget. Bland annat har hon fängslats på över sju år.

Fråga aldrig om Marianne: Handling

Fråga aldrig om Marianne berättar en beroendeframkallande historia av Ingrid. Kvinnan var en släkt av själva författaren och Carolina Neurath försöker på flera sätt och viss återskapa hur Ingrids liv hade sett ut. För att berätta om händelser från Fråga aldrig om Marianne ljudbok gratis använder hon anteckningar, dagböcker och återberättade historierna från sin egen familj.

I Fråga aldrig om Marianne ljudbok får vi lära känna en ovanlig kvinna, Ingrid. När vi lär känna henne bor hon i en liten stad i Småland, men drömmar om ett fantastiskt liv utomlands. Snart visar det sig att hennes drömmar kommer sannsynligvis att uppfyllas. Hon kommer nämligen att flyttas till Paris vilken då för tiden var en av de största och bästa städer att bo i hela Europa.

Hennes liv har dock inte sett ut som hon planerade. I Frankrike har hon samlat flera mörka hemligheter som påverkade hela hennes liv. Efter varje succe kom det något värre. Till slut verkar det sig att hela hennes liv är en slags tragedi. Hennes drömmar om livet utomlands och kärlek omvände till dramatiska upplevelser.

Efter att hon kommer tillbaka till Sverige efter över trettio år, visar det sig att allt hon upplevde i Frankrike blir en stor familjehemlighet. Hennes liv i Paris såg inte ut som hon planerade. Det har i själv verket varit en riktig mardröm då hon fängslades på över sju, långa år.

Vad är det som egentligen hände i Paris? Vilka som förväntningar hade Ingrid när hon bestämde flytta ifrån Sverige? Vilka som mörka hemligheter döljer hon? Svar på alla dessa och flera intressanta frågor finns i Fråga aldrig om Marianne ljudbok gratis.

Om författaren: Carolina Neurath

Carolina Neurath eller egentligen Anna Carolina Neurath föddes den 17 november 1985 i Segeltorp i Huddinge och är författaren bakom Fråga aldrig om Marianne. Hon har i flera år arbetat som journalist och programledare med stor fokus på ekonomi. Hennes författarkarriär påbörjade år 2011 med boken Den stora bankhärvan, finansparet Hagströmer och Qvibergs uppgång och fall.

Trots att hon har publicerat bara seks böcker mellan 2011 och 2021 har hon samlat några viktiga priser och utmärkelser. Bland annat har hon tilldelats Guldspaden för granskning av revisionsbranschen och Stora Journalistpriset som Årets förnyare.

Det som är exceptionellt med Carolina är att hon arbetar på flera projekt samtidigt. Hon är inte bara fokuserat på skrivande utan deltar i olika program, utvecklar sig professionellt och är otroligt aktivt i journalistvärlden. Boken Fråga aldrig om Marianne är hennes sätt att berätta om sin släkt vems historia är värd berättande.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk