reklamlänk

Flykten Ljudbok

3.9/5

Författare: David Baldacci

ljudbok

Introduktion

Flykten är en utestående spänningsroman som kom ur från penna av författare med över 150 miljoner sålda böcker på sitt konto. David Baldacci som står bakom den fantastiska Flykten ljudbok gratis har flera gånger bevisat att hans skrivande är världens toppklass. Nu återkommer han med sitt senaste verk, Flykten ljudbok gratis.

Man ska understryka samarbete av översättaren, Lennart Olofsson och uppläsaren Reine Brynolfsson i Flykten ljudbok. Tillsammans skapade de två en magisk, oförglömlig helhet som i flera långa timmar engagerar lyssnarna. Längden på ljudboken är nästan femton timmar som gör att det är svårt att sträcklyssna på Flykten ljudbok. Lyckligen Flykten är en så fängslande att man gärna återkommer till den flera gånger.

Flykten: Handling

Flykten är en ensamstående spänningsroman fullspäckad med snabb action, djupa, detaljerade beskrivningar och en helt fantastisk balans mellan dessa två. David bevisar att han vet precis vad en bra thriller ska bestå av. I sin Flykten ljudbok skapar han en oförglömlig stämning. Tack vare den allra bästa Reine Brynolfsson och Lennart Olofsson får man känna den originella och hela unika konst av David.

Huvudhandlingen i Flykten äger rum i USA. Hela berättelsen börjar i ett oansenligt hus i närheten av Washington. Detta skogsområde och hela omgivningen har bara ett mål, att gömma det verkliga, hemliga funktionen av huset.

När man fördjupar sig i Flykten får man snabbt förstå att huset ska användas av FBI. Det är där de ska få samtal med en vittne som har en otroligt viktig historia att dela av med sig.

Kvinnans namn är Faith Lockhart. Hon hade arbetat för en framstående lobbyist som försökte att påverka politiken i staten. På grund av sina handlingar hade han skaffat sig ett par fiender som var lika blodtörstiga som farliga. Denna blandning kunde inte göra något goda.

Snart visar det sig att Faith inte ska hinna att berätta historien. En lönnmördare försökte skjuta henne men tyvärr fick han träffa fel offer. Nu är hon tvungen att fly för livet och överleva jakten. En av de farligaste personer i hela Förenta Staterna är ute efter för hennes liv och det ser ut att gärningsmannen inte kommer att ge sig upp så lätt. Kommer hon att släppa sig fri? Flykten kommer att besvara denna fråga.

Om författaren: David Baldacci

David Baldacci föddes den 5 augusti 1960 och är en av de mest kända amerikanska författare. Han föddes i Virginia och har utbildat sig till jurist som hade varit hans yrke i över nio år.

Hans författarkarriär började med boken Absolute Power som släpptes 1996. Den boken har blivit en så stor succe att den har till och med filmatiserats med Clint Eastwood i huvudrollen. Det har skaffat David en stark början och snabbat på skrivandet av de ytterligare böckerna.

Några av hans framstående verk är utan tvekan Flykten, Total kontroll, Lycka till, Spelaren, Rättvisa före nåd och Minuten före midnatt. Hittills har han sålt över 150 miljoner exemplar av sina fantastiska böcker som bara bekräftar hans konst och kvalitet av böcker som kommer ur hans penna.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk