reklamlänk

Flickorna som sprang Ljudbok

4.3/5

Författare: Simon Häggström

ljudbok

Introduktion

Flickorna som sprang är en utmärkt spänningsroman skriven av Simon Häggström. Detta fantastiska verk, Flickorna som sprang påbörjar också serien Människohandelsgruppen som består nu av tre utmärkta böcker: Flickorna som sprang, I skuggan av sektor 5 och Systrarna och ensamheten.

Tack vare flera år erfarenhet som polis med en riktigt fascinerande specialisation har Simon mycket att dela av sig med lyssnarna. Historier ur hans eget liv inspirerar honom för att skriva riktigt beroendeframkallande böcker.

Uppläsaren i Flickorna som sprang ljudbok gratis är ingen annan än Niklas Endahl. Han inte bara är rösten i Flickorna som sprang och hela serien Människohandelsgruppen men också flera olika ljudböcker från andra författare. Några av de mest ikoniska ikoniska är Svarta tornet, Fällan, Kongelfs gästgifveri eller Mäktigare än svärdet och flera.

Flickorna som sprang: Handling

Den underbara Flickorna som sprang skriven av Simon Häggström har allt det man kan förvänta sig av världens topp klass deckare. Det är en historia fullspäckad med starka känslor, flera oväntade vändningar i handlingen samt fantastiska karaktärer som engagerar lyssnarna på långa timmar. Flickorna som sprang är en slags bok som stannar med en på långa veckor efter att man är klar med lyssnandet. Det bara bevisar hur underbar talang Simon Häggström äger.

De flesta kommer att tycka om dynamiken i Flickorna som sprang ljudbok. Simon Häggström har sett till att inledningen ska gå väldigt smidigt. Transitionen blir så fin att man får till och med inte märka den.

Huvudhandlingen i Flickorna som sprang ljudbok kretsar runt en brutal hämnd i Stockholms undre värld. Jennifer och Malvina som vi får följa i berättelsen bestämmer sig att att rymma från sina HVB-hem. Snart efter det dras de i en rad handlingar som kommer att sätta deras liv i fara.

Det är just då vi får träffa huvudkaraktärerna i serien Människohandelsgruppen. Markus Lundström och Natalia Volotkova som arbetar vid en särskild avdelning av Stockholmspolisen kommer att ta hand om ett otroligt komplicerat och farligt uppdrag. Det dök upp ett nytt grupp av män som utnyttjar unga flickor. De två kommer att undersöka fallen och och lösa sina egna problem samtidigt.

Vad planerar den nya människohandelsgruppen? Vad som ska hända med Jennifer, Malvina och Molly? Vilka som beslut och svårigheter står på väggen av Markus Lundström och Natalia Volotkova? Svaren finns i den beroendeframkallande deckaren Flickorna som sprang ljudbok gratis.

Om författaren: Simon Häggström

Simon Häggström föddes 1982 och är en svensk författare och före detta polis. Under en stor del av sin karriär arbetade Simon i Stockholms polis. Hans arbetsuppgifter fokuserade sig på att störa ut narkotikahandeln och flera olika brott som prostitution eller människohandel. Tack vare sitt förflutna är hans böcker starkt inspirerade verkligheten. Såklart är Flickorna som sprang ljudbok inte baserat på fakta, men flera av situationer som beskrivs i boken fick Simon se på egna ögon.

Några av de mest fantastiska verk som kom ur Simons penna är Skuggans lag, Flickorna som sprang samt I skuggan av sektor 5. Hans beroendeframkallande skrivstil och talang gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk