reklamlänk

Felsteg Ljudbok

3.9/5

Författare: Maria Adolfsson

ljudbok

Introduktion

Felsteg skriven av Maria Adolfsson är en spännande deckare i Doggerland serien. Denna utmärkta ljudbok påbörjar hela serien på ett otroligt engagerande sätt. Med Marias Felsteg ljudbok gratis är det svårt att vara uttråkad. Alla de pågående, oväntade handlingar gör att det är omöjligt att ta sig ifrån lyssnandet.

Uppläsaren i den finaste Felsteg ljudbok gratis är ingen annan än Angela Kovacs. Hennes röst har redan kryddat till flera fantastiska ljudböcker och hon fortsätter nu med Felsteg. Hon verkar veta precis vilka som känslor och vilken stämning författaren ville att leda in i boken. Det gör att hennes uppläsning passar sig in naturligt i ljudboken.

Felsteg: Handling

Deckarserien Doggerland som Felsteg påbörjar är ett utmärkt bevis på att Maria Adolfsson kan skriva fina, fängslande böcker. Hennes stil och talang gör att action i Felsteg snabbar på gradvis. Med hennes naturliga beskrivningssätt är blir Felsteg ljudbok en riktigt toppklass deckare.

Huvudhandlingen i Felsteg inleds ganska sent eftersom Maria inleder huvudkaraktärerna ordentligt. Hon vill vara säker att lyssnarna ska skapa en ordentlig samband med karaktärerna i boken. Det görs dock så smidigt att man kan inte lätt märka när som börjar man tycka om Karen Eiken Hornby som spelar huvudrollen i Felsteg ljudbok.

Hela action i Felsteg börjar när det kommer fram att en kvinna i Doggerland blir ihjälslagen i sitt kök. Fallet av det brutala mordet blir tilldelat till kriminalinspektör Karen.

Snart visar det sig att fallet ska vara svårare än hon tror. Hon redan har några problem med sitt arrogante chef och nu kommer det fram att offret har varit gift med chefen. Samtidigt hittar hon flera ledtrådar och varje pekar åt annat håll.

Utredningen visar att fallet kunde ha sina rötter på sjuttiotalet, den nästa pekar åt ett konstigt telefonsamtal i våras och ännu en tar fram ett konstigt byskvaller. Nu är det upp till Karen att hitta svar på vad som egentligen hände i köken och vem står bakom mordet. Tempot i Felsteg snabbar på ju närmare svaret vi är som gör att till slutet lyssnar man på Felsteg ljudbok med vidöppna ögon.

Vem som står bakom mordet? Vad är det som chefen döljer? Och varför pekar utredningen åt så många märkliga håll? Svaren finns såklart i den fantastiska deckaren Felsteg.

Om författaren: Maria Adolfsson

Maria Adolfsson eller egentligen Maria Anna Katarina Adolfsson föddes den 27 juni 1958 i Stockholm. Sedan sin debut med boken -alla för en utgiven 2008 har hon blivit en av mest populära och framgångsrika svenska författare av kriminalromaner.

Trots att hennes bibliografi består bara av en serie, har den snabbt fått popularitet runt hela världen. Hittills har hennes böcker översatts till över 18 olika språk och gradvis ökar för att nå nya läsare.

Det som är annorlunda med Marias skrivande är att hon klarar att locka lyssnarna ju djupare i serien det blir. Vanligtvis blir man snabbt uttråkad utan ordentlig action redan i den andra eller tredje boken. Med Marias skrivstil och talang kan man vara säker att Felsteg är början på en utmärk resa fullspäckad med adrenalin och oväntade vändningar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk