reklamlänk

Fängslad kärlek Ljudbok

3.4/5

Författare: Johanna Sjöberg

ljudbok

Introduktion

Fängslad kärlek är en sann berättelse om den unga kvinnan Johanna Sjöberg. Fängslad kärlek ljudbok beskriver hur Sjöberg förälskar sig djupt i en man levande i Sverige. För mannen lämnar Johanna sitt lyxliv i Dubai och återvänder hem till Sverige. Paret flyttar ihop och är mycket lyckliga, till den dag då mannen aldrig kommer hem.

Följande dag kommer fem civilpoliser till parets hem och även Johanna blir häktad, för narkotikabrott hon inte hade en aning om att pågick bakom hennes rygg. Fängslad kärlek ljudbok gratis läses upp av författaren och bokens huvudperson, Johanna Sjöberg. Ljudbokens längd är 7 timmar och 9 minuter.

Fängslad kärlek: Handling

Fängslad kärlek ljudbok är en självbiografisk bok om Johanna Sjöberg och en mycket dramatisk och traumatisk tid. Johanna Sjöberg bodde i Dubai, hon hade gjort det redan i flera år. Hon levde ett lyxigt liv, omringad av vänner och glamour.

Fängslad kärlek ljudbok gratis beskriver hur Johanna på en semesterresa i Sverige går på kaffe med en killkompis och några av hand vänner. En av killarna i gänget väcker Johannas uppmärksamhet, med serbiskt ursprung och hård träning är mannen mycket snygg. Efter ett tag går paret på dejt och snart spenderar de ett fantastiskt dygn tillsammans. Johanna känner hur hon faller hejdlöst för mannen. Romansen får dock ett abrupt slut när mannen berättar att han fortfarande bor med sitt ex. Johanna avslutar relationen genast.

Johanna återvänder till Dubai men kan inte sluta tänka på mannen och deras dygn ihop. Efter ett tag kontaktar hon honom och han berättar att han flyttat ut och lever som singel. Paret upptar kontakten och snart är de djupt förälskade i varandra. Johanna lämnar Dubai för att flytta till Stockholm och bilda ett liv tillsammans med mannen i hennes drömmar.

Efter två lyckliga månader kommer Johannas man inte hem en kväll. Hon är mycket orolig men oron blir till total förskräckelse när polisen knackar på dörren. Snart sitter även Johanna fängslad för grovt narkotikabrott. Ett brott hon inte hade en aning om att pågick bakom hennes rygg. Hon upplevde deras gemensamma liv som lugnt och städat.

Fängslad kärlek ljudbok berättar om Johannas tid som fängslad, om livet små glädjeämnen som brev och träning men också om ångesten, saknaden och sorgen kring att mannen i hennes liv inte var den hon trodde.

Om författaren: Johanna Sjöberg

Johanna Sjöberg föddes 1991 i Göteborg Sverige. Hon lever idag i Stockholm där hon arbetar med media försäljning. Fängslad kärlek är hennes debutbok, i boken beskriver hon sina egna upplevelser från när hon satt fängslad för grovt narkotikabrott i över tre månader på olika häkten runt om i Sverige.

Boken handlar också om kärlek, passion och förlåtelse. Berättelsen ger också en sanningsenlig bild av hur det går till när man sitter häktad. Sjöberg berättar om vardagen bakom fängelsemurarna, om personal med hjärtat på rätt ställe och processer som tar väldigt länge. Sjöberg blev senare friad från alla misstankar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk