reklamlänk

Fallet Nathalie Ljudbok

4.1/5

Författare: Maria Richardsson

ljudbok

Introduktion

Fallet Nathalie skriven av Maria Richardsson är en fängslande deckare och den tredje boken i serien om Lena Borell. Förlaget Lind & Co har utgivit Fallet Nathalie ljudbok gratis den sjunde mars 2022. De tidigare böckerna i serien om Lena Borell är respektive våroffer och Gryningsdåd. Maria Richardsson ännu en gång överraskar med unika ideer och fantastiska beskrivningar. I Fallet Nathalie ljudbok gratis har hon bevisat varför hon anses vara en utmärk författare.

Uppläsaren i Fallet Nathalie ljudbok är ingen annan än den välkända Gunilla Leining. Hennes magiska röst och flera år erfarenhet som uppläsare gör Fallet Nathalie till ännu bättre och mer underhållande bok än dess pappersversion.

Fallet Nathalie: Handling

Fallet Nathalie är deckare med handlingen fullspäckad med oväntade vändningar. Maria Richardsson har sett till att lyssnarna ska hålla koll på vad som händer i handlingen. Bokens snabba action kan på riktigt göra det svårt att hänga med om man lyssnar på Fallet Nathalie ljudbok med bara en öra.

Huvudhandlingen i Fallet Nathalie kretsar runt ett märkligt försvinnande av en 18-årig tjej, Nathalie. Hon Hon hade planer att gå på en festkväll och med detsamma lämnar Borgrens Salonger. Tyvärr är det också den sista gången någon har sett henne. Med enkla ord försvinner hon utan spår. Det är ingen som har någon ide på var hon kan befinna sig eller vad som egentligen har hänt.

Lyckligen är det ingen som helst inspektör som fick i uppdrag att lösa fallet men själva Lena Borell. Tillsammans med sin kollega Thomas Bergwall har de en känsla att någon i utredningen ljuger. Vissa fakta stämmer inte överens mellan olika versioner. Efter att de har jämfört vissa fakta och konfronterat med verkligheten dyker det upp ett vittne som kan dela av med sig med viktig information.

Kommer Lena och Thomas att hitta den försvunna Nathalie i tid? Vem är det som står bakom kidnappning? Kan det vara möjligt att det är flera som kommer att försvinna snart eller var det bara Nathalie som var målet? Och vad är det som ska göra att de två ska sätta sig i livsfara? Fallet Nathalie svarar på alla dessa intrigerande frågor och berättar noggrant om ännu flera handlingar. Gillar man fängslande deckare är Fallet Nathalie ljudbok ett bra val.

Om författaren: Maria Richardsson

Maria Richardsson är en svensk författare föddes den 20 november 1971 i Skövde. Hennes böcker oftast är riktade mot lyssnarna i ungdomsålder men hon har också en rad fantastiska kriminalromaner på sitt konto.

De allra populäraste böckerna som kom ur Marias penna är Fallet Nathalie, Och allt blir återfött och Den blomstertid nu kommer. Hennes utmärkt stil, oförglömliga beskrivningar och helt utestående stämning som hon skapar i sina berättelser gör henne till en av de mest skickliga svenska författare.

Det som är helt förvånande är att hennes mest framgångsrika böcker är debutromanen Den blomstertid nu kommer. Den utmärkta början på författarkarriär har säkrat Maria ett viktigt ställe bland de största svenska författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk