reklamlänk

Faller jag faller du Ljudbok

3.9/5

Författare: Krillan Ahlsén

ljudbok

Introduktion

Faller jag faller du skriven av Krillan Ahlsén är den första delen i en otroligt spännande serien om Iris Lund. Boken berättar om en framgångsrik journalist som inblandar sig i svåra problem. Dessutom har Iris flera privata problem som behöver att lösas samtidigt som hon måste ta hand om sina nära och kära.

Uppläsaren i det fantastiska Faller jag faller du ljudbok är själva Katarina Ewerlöf som är en riktig ikon i ljudbok världen. Hon tillsammans med Krillian skapar en oförglömlig, djup historia fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen. Allt det kryddas till med snabba action och utmärkta, detaljerade beskrivningar som gör att man kan lätt föreställa sig de pågående handlingarna i Faller jag faller du ljudbok gratis.

Faller jag faller du: Handling

Det underbara Faller jag faller du ljudbok är en slags oförglömlig historia som man kommer ofta återkomma till då och då. Krillan har skapat en väldigt emotionell bild som griper om hjärtat och får lyssnarna att glömma om verkligheten på en gång. Författaren vet precis hur man spelar med lyssnarnas känslor och använder sin förmåga väldigt lätt.

Man kommer trivas med hur mycket flyt det finns i texten samt hut hela boken är led. Utan tvekan kommer man tycka om de detaljerade beskrivningar som får man på en magisk resa. Man kan med enkla ord ta sig till den andra världen på över elva och halv timme för att följa Iris Lund steg för steg.

Inledningen i Faller jag faller du ljudbok gratis är ganska smidig. Krillan verkar veta precis vad det är som lyssnarna tycker om och rätt efter inledande av huvudkaraktärerna börjar hon snabba på tempot och bygger spänning i Faller jag faller du.

Huvudhandlingen i Faller jag faller du ljudbok kretsar runt journalisten Iris Lund som ärvde hus i på Österlen. Det visar sig att Iris inte är särskilt tyckt om i området eftersom någon kastar en sten genom fönstret i det ärvde huset. Tyvärr är det inte det första eller enda tecken som låter henne tänka på det sättet.

Snart efter det börjar vi gräva i flera olika problem som Iris är tvungen att hantera. En deprimerad tonårsdotter, sjuk mamma och lokala samhället som inte riktigt accepterar henne gör Iris liv riktigt svårt. Helt plötsligt dyker det upp några saker som påminner henne om hennes förflutna och det hon älskar.

Om författaren: Krillan Ahlsén

Krillan Ahlsén hade i flera år arbetat som journalist och kommunikatör i Gustavsberg. Hon hade väldigt länge arbetat där som redaktionschef. Tack vare sin senaste debutbok, Faller jag faller du har hon börjat skriva på deltid.

I den utmärkta Faller jag faller du har hon klarat att använda flera års av sin erfarenhet som redaktionschef. Hon byggde historien med en sådan flyt och så smidigt att man inte ens kan tro på att Krillan inte hade släppt flera böcker tidigare.

Hennes talang, skrivstil och berättarsätt gör både den här boken och förhoppningsvis hennes ytterligare böcker till riktigt oförglömliga mästerverk. Faller jag faller du skriven av Krillan är en slags deckare som man måste ge chans till.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk