reklamlänk

Evelyn Hugos sju äkta män Ljudbok

4.1/5

Författare: Taylor Jenkins Reid

ljudbok

Introduktion

Evelyn Hugos sju äkta män är en gripande berättelse skriven av Taylor Jenkins Reid. Djuphet i boken samt dess otrolig handling får lyssnarna att glömma om verkligheten på en gång. Så snart man börjar lyssna på detta fantastiska verk kan man inte ta sig ifrån det tills man är klar.

Uppläsaren i Evelyn Hugos sju äkta män ljudbok gratis är ingen annan än den välkända Sofia Berntson. Hon var uppläsare i sådana fantastiska ljudböcker som Allt jag önskar mig till jul, Medan världen ser på, En kväll i juni eller Ur gravens djup. Hennes vackra röst kryddar till och kompletterar Evelyn Hugos sju äkta män ljudbok.

Evelyn Hugos sju äkta män: Handling

Den vackra, men sorgliga handlingen som presenteras i Evelyn Hugos sju äkta män ljudbok får lyssnarna att skapa koppling med huvudkaraktären redan från de första minuterna. Huvudkaraktären i Evelyn Hugos sju äkta män, Monique är en kvinna vems liv var helt ordnat. Tyvärr har hennes situation förändrat väldigt snabbt. Så snabbt att hon inte ens kunde ordentligt reagera på allt som händer.

Hennes man har lämnat henne och karriären hamnade i avstannade. Allt som hon tagit hand om i Evelyn Hugos sju äkta män ljudbok går med enkla ord så dåligt som det går. Med enkla ord Monique har hamnat i en otroligt svår situation med flera problem och vet inte riktigt hur hon ska gå tillväga.

I Evelyn Hugos sju äkta män ljudbok gratis visar det sig att ödet inte alltid är sämst. Hon blir kontaktad av en Hollywood stjärna som ber Monique att skriva upp hennes livs historia. Erbjudandet ser väldigt attraktivt ut och ingen skulle kunna bli mer förvånad än själva Monique. Snart träffas de och Evelyn Hugos börjar att berätta om sig själv.

Efter att Evelyn börjar berätta om sig själv, sitt liv, sina problem och succeer Monique känner större och större samband med skådespelaren. De sakerna som Evelyn har upplevt gör att Monique betraktar henne som en vän.

Vad är det som gjorde att Evelyn valde just Monique för att skriva upp hennes biografi? Vad är det för historier som Evelyn har att dela av med sig? Klarar Monique att hoppa studsa av botten och bli på topp igen? Dessa och flera intressanta frågor besvaras i det fantastiska verket Evelyn Hugos sju äkta män.

Om författaren: Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid är en amerikansk författare uppväxt i Acton, Massachusetts. Hennes tre största verk är Evelyn Hugos sju äkta män, Malibu Rising och Daisy Jones & The Six. Hon påbörjade sin karriär i filmbranschen där hon jobbade för tre år tills hon hade fått diplom från Emerson College.

Hennes författarkarriär började år 2013 när hon publicerade boken Forever, Interrupted. Fyra år senare publicerade hon Evelyn Hugos sju äkta män som fick Goodreads Choice pris för det bästa boken i historiska fiction genre året 2017. Evelyn Hugos sju äkta män har till och med varit finalist i årets bok i den amerikanska bokklubben Book of the Month.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk