reklamlänk

Ett hopplöst fall Ljudbok

4.5/5

Författare: Jeff Kinney

ljudbok

Introduktion

Ett hopplöst fall är en enormt intressant, rolig och engagerande berättelse skriven av Jeff Kinley. Boken är den tredje delen i serien Dagbok för alla mina fans.

Den är ett perfekt förslag för lyssnare i alla åldrar då nästan varje människa ska känna igen sig i situationer som Greg Heffley hamnar i då och då. Det som gör boken ännu mer komisk är Gregs pappa och hans planer för att göra en man av Greg.

Gillar man att glömma om verkligheten, lära sig lite mer om människor reaktioner eller helt enkelt tillbringa tid med en underhållande ljudbok, då Ett hopplöst fall ljudbok gratis är en av de bästa som finns.

Ett hopplöst fall: Handling

Ett hopplöst fall berättar en ovanligt rolig och underhållande historia av Greg Heffley och hans pappa Frank Heffley. De två huvudkaraktärerna har en intressant relation som gör att de två inte kan eller vill förstå den andras resonemang. Både Greg och Frank är övertygade att de har rätt och den andra ska göra som de säger. Men vem som kommer att vinna? Kommer Greg att lyckas övertyga sin pappa att låta honom vara vem han vill?

Det som Ett hopplöst fall understryker på ett underhållande sätt är i själva verket problem som de flesta föräldrar och barn måste hantera. Boken visar att åldersskillnad ibland kan påverka uppfattning av verkligheten. Ett hopplöst fall ljudbok gratis är en riktigt lärorik historia som borde få man att tänka på sitt eget liv och sina egna relationer.

Huvudhandlingen kretsar runt Greg och det att hans pappa inte riktigt accepterar honom som han är. Frank pratar ofta med Greg och försöker förklara honom att Greg inte riktigt beter sig som en riktig man. Han beskriver hans aktiviteter som omänskliga.

Å andra sidan kan vi lyssna om Greg som i hans egen uppfattning anses vara en av de bästa människor som finns i världen. I Ett hopplöst fall kan vi se hur han försöker övertyga sin pappa att lugna ner sig med sina märkliga råd och ordrar.

Så snart hans pappa hittar på en ide att skicka Greg till en militärskola börjar saken bli mer allvarlig än han trodde. Vad som kommer att hända med Greg? Kommer hans pappa förstå vem Greg egentligen vill vara och vad är hans mål i livet? Dessa frågor kommer att besvaras i Ett hopplöst fall ljudbok.

Om författaren: Jeff Kinney

Jeff Kinney är en amerikansk författare som föddes den 19 februari 1971. Han står bakom inte bara Ett hopplöst fall, men också många andra framgångsrika barnböcker. Mellan 2007 och 2020 har han givit ut över 18 böcker.

De flesta av böcker i Dagbok serien är översatta till svenska och ligger under Bonnier Carlsen förlag. Det är Thomas Grundberg som ansvarar för översättningen.

Tack vare succe av hans böcker, har de till och med filmatiserats som TV-serie år 2010. Den första filmen baserat på hans bok var släppt den 19 mars 2010 av 20th Century Fox. Efter det ytterligare tre filmer var producerade baserade på Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules, The Last Straw and Dog Days och The Long Haul.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk