reklamlänk

Ett gott nytt år Ljudbok

4/5

Författare: Malin Stehn

ljudbok

Introduktion

Ett gott nytt år är en psykologisk thriller fullspäckad med spänning, detaljerade beskrivningar, levande karaktärer och de allra mest fängslande vändningar i handlingen som finns. Bakom det fantastiska Ett gott nytt år ljudbok står författaren Malin Stehn.

Det som är ovanligt med Ett gott nytt år ljudbok gratis är att boken har tre uppläsare. Trion gör att man kan inte ta sig ifrån lyssnandet och det är nästan möjligt att sträcklyssna på Ett gott nytt år ljudbok gratis. De tre uppläsare är Anna Maria Käll, Fredde Granberg och Charlotta Jonsson. Alla tre har flera hundra timmar erfarenhet av inläsning och ihop klarar de att bygga en oförglömlig stämning.

Ett gott nytt år: Handling

Den spännande Ett gott nytt år börjar med ett konstigt försvinnande av den 17-åriga Jennifer. Hon var på en fest, men helt plötsligt visar det sig att ingen vet var hon är. Det finns nästan inga ledtrådar på vad som hände och var man kan börja att leta efter henne. Jennifer verkar ha försvunnit ur jordens yta.

Tjejens mamma festar i en annan del av staden med sina Malena och Nina. Nästa dag när de vaknar efter festandet inser de att det har hänt något helt skrämmande. Försvinnandet orsakar att mörka hemligheter kommer fram och det verkar att saker inte kan gå värre.

Handlingen i Ett gott nytt år ljudbok visas från olika perspektiv. Man kan uppskatta hur proffsig Malin Stehn är med att kunna separera alla karaktärerna, vad de vet och vad de delar med lyssnaren. Det gör att Ett gott nytt år är en riktigt bladvändare som får lyssnarna att glömma om hela världen när de lyssnar på ljudboken.

Alla tankar som huvudkaraktärerna har, deras tvivel skuld och hemligheter gör att man skulle kunna tro att de finns på riktigt. Författarens kunst att skapa levande, lärorika och helt autentiska karaktärer gör att man vill ha mer och mer oavsett hur länge man lyssnar på Ett gott nytt år.

Vill du får veta på vad som hände med Jennifer? Eller vad är det för koppling mellan vännerna och konstiga försvinnandet? Klarar de att hitta den försvunna Jennifer innan det är för sent? Svar på alla dessa frågor och själva mer intressanta intriger finns i Ett gott nytt år ljudbok.

Om författaren: Malin Stehn

Malin Stehn föddes den 1969 i Boden. Hon är en svensk författare och översättare bosatt i Malmö. Hennes favoritgenre är barn och ungdomsböcker. Mellan 2006 och 2019 har hon skrivit över 44 böcker. Skrivandet är med henne i hela hennes liv sedan hon lärde sig alfabetet. Genom åren övade hon för att bli bättre och bättre för att äntligen publicera sitt första framgångsrika verk, Mallgrodor och gitarrgudar.

Några av de allra bästa böcker hon har i sin bibliografi är utan tvekan Ett gott nytt år, Alla helgons blodiga cup, Spårlöst försvunnen och Luna och Luna och Liam på simskola.

Man ska lägga märkte till alla de fantastiska översättningar som hon har gjort. Bland annat ansvarar hon för översättningen av Paddington, två böcker av Sanne Haugaard och serien om Tova.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk