reklamlänk

Encanto Ljudbok

4.4/5

Författare: Disney

ljudbok

Introduktion

Encanto är en magisk ljudbok utgiven av Disney. Ljudboken är helt klart riktad mot barn och småbarn samt det äventyret som Encanto beskriver är helt oförglömlig.

Eftersom Encanto ljudbok gratis är bara 3 timmar lång kan man dela den upp och lyssna delvis eller helt enkelt sträcklyssna på sina ungar.

Uppläsaren i Encanto ljudbok gratis är Malin Lybeck vems röst är en av de bästa svenska röster för barn. Hon skapar den magiska stämningen som barn kommer att komma ihåg med i flera år efter att de är klara med Encanto ljudbok gratis.

Det är värt att understryka den utmärkta översättningen av Maria Nilsson. Hon gjorde ett oerhört fantastisk arbete och såg till att avspegla den originella stämningen som bra som det var möjligt. Det gjorde att Encanto ljudbok är med enkla ord enastående.

Encanto: Handling

De flesta vet precis vad Disney är och vem som deras innehåll riktas mot. I flera år har de försett barnen med världens mest magiska och oförglömliga berättelser.

Just det här verket, Encanto tar de yngre och äldre lyssnarna på en magisk resa till Colombia där den extraordinära familjen Madrigal är bosatt. Titelns Encanto är i själva verket namnet på den staden i Colombia där action av Encanto ljudbok utspelar sig.

Det som är helt unika med familjen Madrigal är att varenda barn har en magisk förmåga, en slags superstyrka som låter de prata med djur. Alla, förutom en, Mirabel som är huvudkaraktären i Encanto.

Snart visar det sig att magin som förser familjen Madrigal med de magiska gåvan försvinner så småningom. Flickan börjar förstå att hela magin i Encanto är i fara och bestämmer sig att ta sig an uppdraget att lösa fallet. Det verkar att den lilla flickan som alla ignorerade eftersom hon var helt “vanlig” kommer att vara familjens sista hopp.

Kommer Mirabel att få svar på vad som egentligen händer med magin i staden? Vad är det som gör att hon är den enda som inte fick den magiska gåvan? Klarar hon att förstå vad som är viktigast i livet? Encanto ljudbok svarar på alla dessa frågor och ger en lärorik lektion både för äldre och yngre lyssnarna.

Om man letar efter en värdefull och lärorik ljudbok som kommer att förser dig med massa fantastiska minnen är utan tvekan Encanto ljudbok värt att rekommendera. Den oförglömliga resan till Encanto kommer att stanna för alltid med lyssnarna oavsett ålder.

Om författaren: Disney

Disney är en amerikansk företagskoncern inom nöjesbranschen som har i flera år varit ikonisk ledare på marknadet av barnböcker, filmer och animationer.

Förutom Encanto står Disney bakom flera hundra fantastiska verk både i skrivform som filmer, animationer, leksaker och många andra.

Trots att det har gått flera tiotal sedan företaget startades av Walt Disney håller de att adressera barn med sina lärorika, vackra och värdefulla historier. De moral som de flesta levande generationer fick lära sig genom värden som Disney presenterar visar hur stor inflytande har Disney med sina ljudböcker, filmer och mera på de yngsta mottagarna.

Varenda av Disney produktioner betonar olika viktiga känslor, situationer i liv och understryker vilka som är de bästa sätt att lösa sina problem. Disney – bland annat i Encanto – förklarar bland annat vad betyder vänskap, kärlek, respekt och gör världen till en säkrare plats.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk