reklamlänk

En dotters arv Ljudbok

4/5

Författare: Nora Roberts

ljudbok

Introduktion

En dotters arv är en oförglömlig samtidsroman som kom ur Nora Roberts penna. Hon är en av de mest skickliga författare av våra tider och En dotters arv ljudbok gratis bekräftar detta faktum på ett fantastiskt sätt. De som gillar att fördjupa sig i spännande berättelser med starka känslor, oväntade vändningar i handlingen och flyt som får en att glömma om verkligheten ska utan tvekan få tag i En dotters arv ljudbok gratis.

Uppläsaren i En dotters arv ljudbok är Anna Maria Käll som har flera år erfarenhet i inläsningar med stor fokus på samtidsromaner. Bland annat fick man lyssna på Annas röst i sådana fantastiska böcker som I skuggan av dig, Sista sommaren, I lögnernas spår eller Plåster för brustna hjärtan.

En dotters arv: Handling

Ännu en gång återkommer Nora med en fantastisk samtidsroman En dotters arv. Hon har en magisk förmåga att skapa en stämning och berättelsen på ett sådant sätt att den är helt oförutsägbar oavsett hur länge man tänker på vad som kommer att hända näst.

Denna spännande upplevelse som man får medan man lyssnar på En dotters arv ljudbok förklarar varför anses Nora Roberts vara en av de allra finaste författare som finns. Hon vet precis vad som ska göras för att skapa en relation med huvudpersonen. Helheten kompletteras med detaljerade beskrivningar, djupa och karismatiska karaktärer och handlingen som är så fantastisk att det är svårt att beskriva.

Huvudhandlingen kretsar runt Adrian Rizzo, som är en vanlig, sjuårig tjej. I En dotters arv får vi följa henne och se hur hon möter sin far för första gången. Det är tyvärr samma dag som han försöker att ta sig an på hennes liv. Den lilla flickan var tvungen att försvära sig från sin egen far.

Ju djupare i En dotters arv ljudbok desto mer finner vi ut om Adrian. Vi får följa hennes liv och bevittna hur hon är tvungen att växa upp med sin mor som är lika framgångsrik som frånvarande. Den kvinnan är tyvärr ingen stöd för Adrian som tyvärr bestämmer att gå i moderns fotspår och bygger sitt eget varumärke inom träning. Men då får hon sin första hotbrev.

Varför försökte Adrians far att döda henne? Vad är det som står i hotbrevet och vem som skickade det? Vad är det som problem som Adrian föll i och hur ska hon ta sig undan? En dotters arv svarar på alla dessa frågor.

Om författaren: Nora Roberts

Nora Roberts föddes den 10 oktober 1950 i Maryland och är en av de mest skickliga och igenkända amerikanska författare. Under sin karriär publicerade hon över 230 kärleksromaner och fortsätter att skriva nya. Hon är också en av de första kvinnorna som fick bli med i Romance Writers Hall of Fame år 1986.

Under flera år samlade hon så många fantastiska priser och utmärkelser att man inte hade kunnat lista ut de alla. Några av hennes allra populäraste serier är MacGregors, Eve Dallas, Nyckeltrilogin, Harpers handelsträdgård och Bröllopssviten. Förutom serierna har hon också släppt en rad separata böcker mellan serierna som En dotters arv.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk