En bur av guld Ljudbok

4.2/5

Författare: Camilla Läckberg

ljudbok

Introduktion

En bur av guld skriven av Camilla Läckberg är en fantastisk berättelse om svek och hämnd. Efter 10 extremt populära böcker i deckarserien Camilla har skrivit en ny bok, som inte är relaterad till den tidigare serien.

Detta är en helt engagerande och intressant resa genom huvudpersonens liv. Kvinnan, Faye verkar ha allt som varje kvinna drömmer om. Perfekt man, perfekt dotter och mycket pengar. Allt detta precis mitt i en lyxig lägenhet i den bästa delen av Stockholm.

När hennes man fuskar på henne faller hela hennes värld isär. Hon var ambitiös och stark kvinna, men hon gett upp sina planer för Jack. Och nu visar det sig att det var fel val.

Det får henne att planera en stor hämnd.

I En bur av guld ljudbok gratis kan man hitta alla de stora faktorerna av Camillas skrivtalang, men utan någon relation till den tidigare deckarserien.

En bur av guld: Handling

En bur av guld ljudbok gratis är en spännande men dramatisk berättelse om Faye. Hon lever i en värld av lyx som verkar vara perfekt. Allt runt henne är dyrt, hon har ett liv som många skulle vilja ha.

Och sedan plötsligt spricker bubblan. Verkligheten slår tillbaka med stor kraft när det visar sig att hennes man som hon har gett upp sina ambitioner för var otrogen mot henne. Kommer hon att ge upp och låta honom vinna eller ska hon ta kontroll över situationen?

Faye är en intelligent kvinna som inte sparar några medel för att lyckas sin hämnd. Hon har fattat beslut som hon kommer att hålla fast vid och göra vad som krävs för att slå tillbaka.

När man lyssnar på En bur av guld ljudbok får man allt som krävs för att bli engagerad i berättelsen. De levande beskrivningarna av världen, intressanta karaktärer och spännande huvudhandling är det som Camilla fick oss vana vid. Det är också fallet i En bur av guld. Mycket sex, lyx och ännu fler känslor att uppleva är vad En bur av guld förser lyssnaren med. Boken håller spänningen genom vägen utan ett enda undantag.

Författaren har fångat en värld som många drömmer om. Hon beskriver den på ett underhållande sätt och ger sina fans ett nytt universum att hålla sig till. Då En bur av guld är den först delen i den nya serien började hon bygga berättelsen steg för steg på ett mycket metodiskt och strukturerat sätt.

Det hur Faye förändras efter hon upptäckte Jacks romans är ett mästerverk. Hon fångade Fayes emotioner på ett perfekt sett. Beskrivningen visar vad som händer i människans sinne när perfektionens bubbla försvinner och man står ensam med sina tankar.

Om författaren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg eller Jean Edith Camilla Läckberg Sköld som hon egentligen heter föddes den 30 augusti 1974 i Fjällbacka.

Hon är berömd svensk författare särskild bra känd tack vare sin Fjällbackaserien med Erica Falck och Patrik Hedström som huvudkaraktärerna.

Camilla är engagerad i många projekten och tar hand om många saker samtidigt förutom skrivande. Bland annat kan man se henne i olika TV serien.

Hon tog examen som civilekonom på Handelshögskolan i Göteborg. Hennes bakgrund gör att hon är en kvinna med båda fötterna på marken. Det kan också lätt kännas i hennes böcker.

Läckberg har vunnit två mycket prestigefyllda priser i sin karriär: SKTF:s pris Årets författare 2005 och Folkets litteraturpris 2006.