reklamlänk

Eldvittnet Ljudbok

4.4/5

Författare: Lars Kepler

ljudbok

Introduktion

Eldvittnet är den tredje och fortfarande väldigt engagerande samt underhållande boken i serien om Joona Linna. Författarna bakom Eldvittnet och hela serien är Lars Kepler. Det är ett pseudonym som paret Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril gömmer sig bakom.

Uppläsaren i den fantastiska Eldvittnet ljudbok gratis är den samma uppläsaren som i hela serien, Jonas Malmsjö. Hans röst kryddar till Eldvittnet ljudbok som är över sexton och halv timme lång.

Den spännande berättelsen är fullspäckad med snabba vändningar i handlingen och spännande action som fångar lyssnarna på flera timmar i rad. Det är många som påstår att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet och Eldvittnet är en slags ljudbok man kan sträcklyssna.

Eldvittnet: Handling

Eftersom Eldvittnet är den tredje boken i serien om Joona Linna tappar författarparet inte någon tid för onödiga inledningar. Man blir kastad mitt i action redan från de första momenten. Och det ska understrykas starkt att action och handlingen i Eldvittnet ljudbok är en riktig toppklass.

Mängden av detaljer, fantasiväckande beskrivningar och värdefulla tankar som Lars Kepler delar av sig med lyssnarna gör att Eldvittnet är ett väldigt lärorikt verk. Utan tvekan kan man njuta ifrån lyssnandet i flera timmar eftersom alla slags detaljer håller sig ihop trots den avancerade nivån av och olika relationer mellan karaktärerna.

Huvudhandlingen i Eldvittnet ljudbok gratis kretsar runt en spiritistisk medium Fiora Hansen som påstår att hon kan tala med de döda. Fiora hittar information om att ett fruktansvärt mord har skett. Hon vill hjälpa till med utredningen och kallar polisen med information att hon hade talat med den mördade personen. De första till synes helt obekräftade påståelsen tyder på att mediumen kan faktiskt vara rätt.

Joona Linna som får i uppdrag att utreda fallet är helt hopplöst. På mordplatsen finns det inga ledtrådar och utredningen verkar ska vara en av de svåraste i hans karriär. Den skrämmande känslan att mördaren kan komma undan låter inte honom att lämna mordplatsen och han försöker att hitta vilken som helst detalj som kan leda honom vidare.

Kommer Joona Linna att hitta mördaren innan den slår till igen? Vad är det som Flora Hansen ska hitta genom att prata med den döde? Och vad är det som egentligen har hänt som orsakade mordet? Eldvittnet ljudbok ska svara på denna och massa olika intressanta frågor.

Om författaren: Lars Kepler

Lars Kepler är ett pseudonym som författarparet Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril använder sig av i sina böcker. Tillsammans har de påbörjat och utvecklat en av de mest framgångsrika deckarserien som har fått internationellt berömmelse. Serien om Joona Linna som Eldvittnet är del av har översatts till flera olika språk och distribuerat runt hela världen.

För sina böcker har de två tilldelats jättemånga fantastiska priser och utmärkelser som Årets författare 2010 från SKTF, Adlibrispriset 2020 för boken Spegelmannen och Årets deckarförfattare 2021.

Trots att båda två hade fantastiska succer i skrivande innan de blev tillsammans, deras riktiga karriär började på nytt när de släppte boken Hypnotisören.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk