reklamlänk

Du kallade mig djävulens barn Ljudbok

4.5/5

Författare: Victoria Spry

ljudbok

Introduktion

Du kallade mig djävulens barn är en självbiografisk bok skriven av Victoria Spry. Hon beskriver sina egna, skrämmande och helt fruktansvärda upplevelser från barndomen. Som en liten tjej var hon utsatt för våld och vanvård av sin adoptivmamma.

Victoria vågade att berätta lite mer om hon hennes förflutna såg ut i Du kallade mig djävulens barn. Hennes adoptivmamma var en ondskefull tyrann som slog brutalt Victoria. I stället för att leva i ett hem full av kärlek och förståelse tvingade hon sitt barn bland annat att dricka urin, slog ut tänder. Tack vare sin egen engagemang och aspirationer lyckade hon att lära sig att läsa och skriva.

Trots att hennes barndom inte var lycklig, försöker hon att leva ett normalt liv nu. Hon har gått på college och är förlovad med sitt livs kärlek. Allt det gjorde att hon bestämde publicera Du kallade mig djävulens barn ljudbok gratis.

Du kallade mig djävulens barn: Handling

De flesta av oss hade en lycklig barndom fullspäckad med kärlek och förståelse men Du kallade mig djävulens barn visar skrämmande barndom kan man ha ibland. Hemmet hade varit ett ställe där man var säker att inget dåligt kan hända. Men det var inte så i Victoria Sprys fall. Hon är ett framstående exempel på att ibland mänskligheten verkar vara ett sorgligt skämt.

Du kallade mig djävulens barn ljudbok gratis är en otroligt sorglig berättelse om Victoria och hennes förflutna. Författaren berättar om de fruktansvärda saker som hon var tvungen att uppleva som en liten tjej. Massa ofattbara situationer gör att man börjar uppskatta sin egen barndom på en gång.

Inte ofta träffar man så hemska, ondskefulla tyranner som Eunice Spry, Victorias adoptivmamma. Hon slog Victoria regelbundet så att hennes tänder slogs ut, misshandlat och kränkt henne fysiskt och psykiskt. Som en liten tjej var hon lämnad flera gånger att svälta. Och det är tyvärr bara några exempel av vad Victoria beskriver i Du kallade mig djävulens barn. Det tog över 18 år tills hon äntligen vågade bryta tystnaden, ta mod och avslöja fakta om sin adoptivmamma.

Det mest farliga och skrämmande faktum är att omvärlden såg henne på ett helt annorlunda sätt. Hon verkade vara en riktig ängel som vill det bästa för sin adoptivdotter. Det var hemmets dörrar som var en gräns som förvandlade henne till bestialska monster, en grym tyrann. Victorias liv då för tiden var hellre en mardröm fullspäckad med bara dåliga minnen.

Det är ingen tvekan om att Du kallade mig djävulens barn ljudbok är en gripande berättelse med massa emotionella beskrivningar. Den visar hur samhället sviker ibland och man ställer några viktiga frågor på en gång. Hur kunde det här pågå i 18 år utan att någon märkte vad som händer?

Om författaren: Victoria Spry

Victoria Spry är en engelsk författare som bestämde berätta världen om sin förflutna. I sin debutbok Du kallade mig djävulens barn beskriver sina livserfarenheter med sin sadistisk fostermor.

Författaren var misshandlad på många sätt och vis, men till slut vågade hon bryta tystnaden. Det är många anledningar till varför hon bestämde att skriva boken, men framför allt ville hon tacka de som hjälpte henne och dela en inblick av vad hon gick igenom. Trots att det var inte lätt att påminna sig av alla de fruktansvärda händelser var hon väldigt motiverad till att skriva boken klar.

Nu för tiden har hon klarat av att bygga upp ett lyckligt liv. Hon är förlovad med sitt livs kärlek och tillbringar mycket tid med sina hundar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk