Drunkna inte i dina känslor Ljudbok

3.9/5

Författare: Maggan Hägglund & Doris Dahlin

ljudbok

Introduktion

Drunkna inte i dina känslor: en överlevnadsbok för sensitivt begåvade är skriven av Maggan Hägglund och Doris Dahlin. Den kan kallas för en psykologihandbok för de som inte förstår eller har problem med sina känslor. Om du önskar att du vore mer hårdhudad eller okänslig är denna ljudbok ett perfekt förslag för dig.

I Drunkna inte i dina känslor kan man hitta jättemånga nyttiga råd som kan återanvändas. Igenkänningsfaktorn i Drunkna inte i dina känslor ljudbok gratis är förvånande hög. Tydligen är boken inte vetenskap utan otroligt bra budskap.

Oavsett vilken personlighetstyp man har ibland är det inte så lätt att kontrollera sina känslor. Vid krissituationer, sorg, rädslor och så vidare är det betydligt svårare. Den här boken, Drunkna inte i dina känslor, ger konkreta och klara verktyg som kan användas när man hamnar i en sådan situation.

Drunkna inte i dina känslor: Handling

I Drunkna inte i dina känslor ljudbok gratis Maggan Hägglund och Doris Dahlin har fört vidare ett viktigt budskap och ge några tips och tricks för alla som har problem med sina känslor. Det händer ofta att man känner sig lite ensam med sig själv trots att man är omgiven av människor. Ibland är det svårt att kontrollera känslor vid svåra situationer.

Drunkna inte i dina känslor är tyvärr inte något botemedel som magiskt ska lösa alla problem på en gång. Den ska dock ge lyssnaren många råd och olika verktyg som kan återanvändas i krissituationer. I denna ljudbok fokuserar författarna på alla som känner sig „överkänsliga”. Tack vare boken börjar man förstå att man inte är den enda i världen som har liknande problem. Här får man läsa och förstå hur man ska ta vara på sin känslighet.

Det som är intressant är att Drunkna inte i dina känslor inte är bara riktat för de överkänsliga. Den rekommenderas även för dem som har känsliga människor i sin omgivning för att kunna förstå dem bättre.

Maggan och Doris visar sin erfarenhet och förklaringsförmåga. Allt beskrivs på ett enkelt, bildligt sätt och kan lätt hållas i minnet. Ifall författarna använder lite mer komplicerade begrepp, då är allt förklarat på en gång. Det gör att Drunkna inte i dina känslor ljudbok är särskilt bra för alla som inte har läst flera psykologiböcker tidigare.

Ljudboken väcker nyfikenhet och är baserad på fakta eller fullständigt dokumenterade forskningar. Den innehåller värdefulla råd kring hur man kan hantera livet som högkänslig person. Det är värt att ha en anteckningsbok tillgänglig när man lyssnar på den för att kunna anteckna de viktigare tankarna man får.

Om författaren: Maggan Hägglund & Doris Dahlin

Margareta „Maggan” Hägglund föddes 1952 och är en svensk författare och journalist. Hon är särskilt bra känd efter sin debut med boken ”Drunkna inte i dina känslor”. Den har hon skrivit tillsammans med en författare Dorris Dahlin.

Hennes första bok blev an av bästsäljare i Sverige under kategori „Fackböcker 2012”. Hittills har hon skrivit fyra böcker: Drunkna inte i dina känslor, Maggans lilla starksköra, Njutningsparadoxen och Det kommer att gå över.

Doris Dahlin föddes 21 juli 1952. Hon debuterade som författare 50 år sedan (1971) med boken Ockupationsleken. Sedan dess har hon skrivit eller samarbetat i över 15 böcker. Hennes mest populär bok är utan tvekan Drunkna inte i dina känslor.