reklamlänk

Dom meddelas redan i natt Ljudbok

3.8/5

Författare: Dag Öhrlund 

ljudbok

Introduktion

Dom meddelas redan i natt är en deckare skriven av en av de bästa och mest kända svenska författare, Dag Öhrlund. Författaren är allra mest känd av den fantastiska serien om Christopher Silfverbielke som han samarbetade på med Dan Buthler. Med Dom meddelas redan i natt bevisar han att han inte behöver ha medförfattare för att skriva en utmärkt, fascinerande och fängslande deckare.

Deckaren Dom meddelas redan i natt är den tredje boken i en fantastisk serie om Suzanne Eriks. Suzanne arbetar som domare och ofta tar lagen i egna händer när hon ser att något inte stämmer i fallet som hon tagit över. Boken publicerades för första gång den 15 juni 2021. Uppläsaren i Dom meddelas redan i natt ljudbok gratis är ingen annan än Anna Maria Kill som man kan komma ihåg med från andra deckare.

Dom meddelas redan i natt: Handling

Dom meddelas redan i natt är den tredje delen i serien om den ovanliga domaren Suzanne Eriks. Boken är en helt originell syn på deckare. Med flera års erfarenhet som Dag Öhrlund har i skrivandet, särskilt i deckargenre klarade han att bygga upp en histori som är både fängslande och spännande.

Det är just det som Dom meddelas redan i natt ljudbok förser lyssnare med, spänning och hemligheter som får en att glömma om verkligheten. I Dom meddelas redan i natt ljudbok gratis kan vi se massa intressanta karaktärer, relationer och beroenden som gör den fiktiva världen så autentisk att den likaväl skulle kunna vara verkligheten.

Ännu en gång får vi följa Suzanne Eriks på ett fall som fick hennes uppmärksamhet. Hon arbetar som domare, men hennes arbetsviljan är mycket större än hos hennes kollegor. Det som står ut med Suzanne är att hon engagerar sig mycket i de fallen som hon får på bordet. Ibland får hon en magkänsla som gör att hon inte får låta bli ett fall som är särskilt misstänksam för henne. Det enda är bara att det hon gör är olagligt.

Nu i Dom meddelas redan i natt får vi se hur hon ännu en gång har hittat spår som pekar på att fallet hon fick på bordet måste städas upp av henne. Det är många saker som inte håller sig ihop och ännu mer som råder tvivel.

I den nyaste Dom meddelas redan i natt får vi inte bara se Suzannes arbetsliv. Den här gången får vi också erfara lite mer av hennes privata liv. Medans hon kämpar med brott är hon tvungen att kämpa för sin relation med Mats som talar om skilsmässa och lyssna på problem som hennes väninna Jessica har med sin nya kärlek.

Om författaren: Dag Öhrlund

Dag Öhrlund är en svensk författarstjärna föddes den 30 oktober 1957. I flera år har hon arbetat som lärare, överstelöjtnant på F17, fotograf och författare.

Nu är hon tillbaka med en ny, fantastisk bok i serien om Suzanne Eriks, Dom meddelas redan i natt. Med sin fantastiska stil, ovanliga ideer och en riktig talang engagerar han lyssnare från första till sista minut.

Författaren är allra mest känd för sina deckarserie om Jacob Colt, Christopher Silfverbielke och Ewert Oswald Truut. Nu börjar den nyaste serien om Suzanne Eriks få fart. Dess popularitet ökar dag för dag särskilt nu rätt efter publicering av Dom meddelas redan i natt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk