reklamlänk

Det som inte syns Ljudbok

4.2/5

Författare: Benny Haag & Lennart Karlsson

ljudbok

Introduktion

Det som inte syns är den första boken i serien Stockholm Nu skriven av författarparet Benny Haag och Lennart Karlsson. Denna spännande bladvändare är fullspäckad med snabba vändningar i handlingen, drastiska händelser och allt det som man älskar i utmärkta deckare. Författarna har sett till att hålla lyssnaren i spänning hela vägen ut.

Uppläsaren i Det som inte syns ljudbok gratis är ingen annan än Fredde Granberg som har gjort ett fantastiskt jobb. Hans röst och magiska förståelsen av texten gör att man har en känsla som om man var där på plats med huvudkaraktärerna. Några av hans andra mest igenkända böcker är Den stora smällen, döden för oss samman eller Midnattsoffer.

Det som inte syns: Handling

Det som inte syns är en slags deckare som får lyssnarna att återkomma till den så ofta som det går. Inte bara är Det som inte syns ljudbok gratis otroligt engagerande, utan också alla de detaljer och småsaker som Benny tillsammans med Lennart gömde i boken är riktigt spännande. Ju oftare lyssnar man på Det som inte syns ljudbok desto flera detaljer får man hitta.

Huvudhandlingen i Det som inte syns ljudbok kretsar runt en mörk knarkmiljö. Wollter och Bergström tar på sig en otroligt svår uppdrag. Inte bara blir det farligt för dem, men kommer de att deklarera ett krig mot eliter och alla de från första ort.

I Det som inte syns ljudbok får vi följa deras strävan efter det rättvisa. Under bokens gång får vi se hur Åklagaren Dorte Jacobsen engageras i utredningen. Tillsammans med Wollter och Bergström blir de engagerade i egna spaningar som ska förklarar det som egentligen händer i knarkvärlden i Stockholm.

Deras utredningen leder dem alla till en värld fullspäckad med våld, brutala kontakter och olagliga pengar. De kan se att narkotika är bara en liten del av det som händer under ytan. Det är just då man börjar förstå namnet på boken Det som inte syns. Det syftar med att denna värld lever med principen Det som inte syns finns inte.

Vill du ta reda på hur den svenska underground världen ser ut? VIlken som roll spelar de små afghanska pojkar som utnyttjas i området? Och vem som kontrollerar allt det från distansen? Det som inte syns svarar på alla dessa frågor och berättar om det spännande världen ur nära håll.

Om författarna: Benny Haag och Lennart Karlsson

Författarna Benny Haag och Lennart Karlsson som står bakom Det som inte syns är har skrivit en riktigt spännande deckare. Deras flera års erfarenhet i nöjesbranschen och som polis har skapat en magisk blandning. Deras Det som inte syns håller sig kvar på bästsäljarlistor i hela Sverige.

Benny Haag är en svensk föreläsare, skådespelare och författare. Trots att han föddes 1961, hans största succeer började när han slog igenom i 1988 i TV serien under namnet Xerxes. Genom åren har han fortsatt att spela i flera olika föreställningar tusentals gånger.

Lennart Karlsson har i över 30 år arbetat som poliskommissarie. Hans enorma erfarenhet, olika saker han var tvungen att gå genom och minnen har påbörjat den fantastiska serien Stockholm Nu som Det som inte syns är en del av.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk