reklamlänk

Det sista han sa Ljudbok

4/5

Författare: Laura Dave

ljudbok

Introduktion

Det sista han sa är en spänningsroman skriven av författaren Laura Dave. Det sista han sa ljudbok handlar om Hannah Hall som en dag får en lapp med två ord, ”Skydda henne”. Hannah förstår genast att lappen är från hennes man Owen och henne betyder Owens dotter från ett tidigare förhållande.

Owen tycks ha försvunnit och när polisen dyker upp vid deras hem förstår Hanna att Owen inte var den hon trodde. Det sista han sa ljudbok gratis läses upp av Lo Kauppi. Ljudboken är 8 timmar och 38 minuter lång. Boken är översatt till svenska av Molle Kanmert Sjölander.

Det sista han sa: Handling

Det sista han sa ljudbok berättar hur Hannah Hall ansåg sig vara en lycklig kvinna. Sedan ett år tillbaka är hon lyckligt gift med Owen. Allt skulle vara perfekt om det inte skulle vara för Bailey. Bailey är Owens sextonåriga dotter som redan som spädbarn förlorat sin mamma. Bailey vill inte ha just någonting att göra med Hannah.

Det sista han sa ljudbok gratis beskriver hur Hannahs liv tar en dramatisk vändning en dag. Plötsligt knackar en okänd flicka på dörren och lämnar över en lapp till Hanna. På lappen står två ord, Skydda henne. Trots att Hannah är både förvirrad och rädd förstår hon att lappen är från Owen och han skriver om Bailey.

Hannah försöker nå Owen men lyckas inte. Så får hon veta att FBI har anhållit Owens chef. Snart dyker det upp poliser vid parets hem och Hannah förstår att hon inte vet allt om Owen. Han är inte den man hon trodde att han var och nu är han försvunnen.

Det sista han sa ljudbok beskriver hur Hannah inte har några andra val än att närma sig Bailey, genom Bailey kan Hannah kanske ta reda på vem Owen egentligen är och varför han försvunnit. Tillsammans börjar Hannah och Bailey forska i Owens liv och snart inser de att Owen hade mer hemligheter än de någonsin kunnat ana.

Det sista han sa är en kriminaldeckare som håller läsaren i sitt grepp. Man måste få veta vad Owen sysslat med. Spänningen i boken blir ännu bättre av det ansträngda förhållandet mellan Hannah och Bailey.

Om författaren: Laura Dave

Laura Dave är en amerikansk författare som föddes år 1977 i New York. Numera bor hon med sin familj i Santa Monica i Kalifornien. Daves är magister i engelska och jobbade länge som journalist innan hon blev författare på heltid. Hon debuterade som författare med romanen London Is The Best City In America år 2006.

Laura Daves böcker säljs i 38 länder världen över och hennes böcker har gett henne många priser och utmärkelser, bland annat har hennes bok Det sista han sa varit länge nummer 1 på The New York Times bestseller lista. Det sista han sa vann också priset för årets bästa thriller år 2021. Utgående från boken kommer snart en miniserie på Apple TV+.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk