reklamlänk

Det första chiffret Ljudbok

4.1/5

Författare: Denise Rudberg

ljudbok

Introduktion

Det första chiffret är den första boken i serien Kontrahenterna skriven av Denise Rudberg. Efter Det första chiffret kan man också få tag i En andra allians och Er tredje men som är respektive andra och tredje delen. Denise planerar att släppa minst en till bok i serien Kontrahenterna.

Uppläsare i ljudboken är Anna Maria Käll vems röst och stil passar perfekt till handlingarna i boken. Historien är otroligt gripande och får man att glömma om verkligheten efter första minuterna. Det första chiffret ljudbok gratis är fullspäckad med spännande beskrivningar, massa känslor och viktiga, svåra beslut. Boken skildrar Stockholm under Det andra världskrigets tid på ett bildligt sätt som får man att kunna föreställa sig de pågående handlingar utan det minsta problem.

Det första chiffret: Handling

Det första chiffret är en spännande berättelse med Den andra världskriget pågående i bakgrunden. Denise bestämde sig att huvudkaraktärerna i boken ska vara tre kvinnor med olika bakgrund. I boken får vi följa perspektiv av alla tre och se hur de upplever tiden och strävar med den svåra verkligheten. I Det första chiffret ljudbok får vi även se hur Stockholm såg ut under andra världskriget.

Det som får en att gilla Det första chiffret ljudbok gratis från själva början är att boken är fullspäckad med massa realistiska och detaljerade beskrivningar. Det gör att man kan föreställa sig själv de minsta detaljer som man stöttar på medan bokens lopp. Författaren verkar veta precis vad som man vill se och ha mer detaljer om och vad som kan hoppas över.

De tre starka kvinnor, Iris, Signe och Elisabeth är ett symbol som får en att se på livet från ett helt nytt perspektiv. Trots de svårigheter, olika problem och brinnande krig klarade de samarbeta för att rädda människors liv.

Kapitlen i boken är relativt korta och författarens stil gör att tempot är väldigt snabbt. Efter ett tag visar det sig att man lyssnar på historien som rusar fram och känner sig som om man var där tillsammans med huvudkaraktärerna. Det finns inte många böcker som är lika beroendeframkallande från första till sista minut.

Om man gillar böcker i klimat av det andra världskriget då finns det inte flera lika goda böcker som Det första chiffret. Författarens levande beskrivningar, realistiska karaktärer och gripande beslutt som de måste fatta är det avskiljer Det första chiffret.

Om författaren: Denise Rudberg

Denise Rudberg är en svensk författare föddes den 19 juni 1971 i Österåker. Tillsammans med Camilla Läckberg, en annan deckarstjärna, programledare för Läckberg & Rudberg. Precis som sin kollega är också Denise väldigt engagerad i många projekt på samma tid. Hon arbetar i media och deltar i olika program för TV och radio för att propagera litteratur.

År 2010 har hon påbörjat sin deckarkarriär. Trots att tidigare hade hon skrivit böcker, var det år 2010 när hennes författarkarriär fick fart med sin serie Elegant Crime som . Snart efter den första boken i serien om Marianne Jidhoff visade sig att hennes stil är älskad av lyssnare och läsare runt hela Sverige. År 2019 påbörjade hon nästa serie, Kontrahenterna, som Det första chiffret påbörjar. Hittills har hon publicerat 10 böcker i denna serie och över 30 överallt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk