reklamlänk

Det falska vittnet Ljudbok

3.9/5

Författare: Karin Slaughter

ljudbok

Introduktion

Det falska vittnet är en ensamstående deckare skriven av Karin Slaughter. Boken är fullspäckad med spänning hela vägen från första till sista minut. Uppläsaren i Det falska vittnet ljudbok är Gunilla Leining som har mycket erfarenhet i att läsa deckare. Hennes röst passar perfekt till denna fantastiska bok.

Deckaren är relativt lång, men mängden intressanta vändningar och djupa beskrivningar gör boken till väldigt lätt. Man kan utan tvekan föreslå den för både de som älskar deckare och de kommer att börja sin resa i deckarvärlden.

Språket i Det falska vittnet ljudbok gratis är absolut högsta sort. Alla de beskrivningar, flyt i texten och cliffhanger som byggs genom boken får man att sträcklyssna på ljudboken med vidöppna ögon.

Det falska vittnet: Handling

Det falska vittnet berättar en spännande historia av advokaten Leigh Collier. I inledningen lär vi känna Leigh som är en väldigt framgångsrik kvinna. Hennes karriär ser imponerande ut och hela hennes liv ser ut precis som hon har alltid önskat sig. Det finns dock några saker som hon inte visar för sina nära och kära. Det som döljer sig bakom fasaden får man förstå vem hon egentligen är och varför ville hon att hennes liv ska se ut som nu.

Genom åren har hon varit en utmärk advokat som fick henne att ha en god rymme i branschen. Därför väljas hon att försvara människor själv i de sämsta fall. Ibland räddade hon sina kunder från det orättvisa och ibland var det hon som hjälpte det rättvisa.

I början av Det falska vittnet får vi se hur Leigh får i uppdrag att försvara en man som är anklagad för våldtäkt. Det här fallet verkar att kunna hjälpa till i hennes redan framgångsrik karriär, men det är något som inte stämmer. Mannen som hon ska försvara verkar känna igen henne och hon likväl. Det visar sig att det är hennes förflutna som jagar henne.

Karin i Det falska vittnet ljudbok gratis blandar på ett fascinerande sätt det förflutna med nutiden och gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Mängden vändningar i Det falska vittnet ljudbok gör att man måste vara fokuserad hela vägen ut för att kunna hänga med den snabba action.

Vill du får veta vem är den mannen som Leigh kommer att försvara? Vad är det som hände i det förflutna som gör det så svårt för henne att ta hand om fallet ordentligt? Och varför måste hon mot sin vilja blanda i fallet sin lilla syster? Alla de svar finns i Det falska vittnet ljudbok.

Om författaren: Karin Slaughter

Karin Slaughter är en amerikansk författare allra mest känd för sina böcker i deckargenre. Hon föddes den 6 januari 1971 och debuterade år 2001 med boken Blindbock. Sedan dess publicerar hon nya deckare regelbundet. Mellan 2001 och 2021 hade hon släppt över 12 fantastiska deckare. De flesta av hennes böcker klarar att toppa bästsäljarlistor i hela världen precis som Det falska vittnet..

Hennes stil, talang och ovanliga ideer gör att deckare som hon skriver är med enkla ord enastående. De pågående handlingarna och fantastiska beskrivningar gör att det är svårt att ta sig ifrån lyssnandet. Det är inget konstigt att Karin får otroligt många priser och utmärkelser för sina verk. Den viktigaste är utan tvekan Crime Writer’s Association Dagger Award, för bästa thrillerdebut 2001.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk