reklamlänk

Den trogne läsaren Ljudbok

3.6/5

Författare: Max Seeck

ljudbok

Introduktion

Den trogne läsaren är utmärkt roman skriven av Max Seeck, finsk författare. Med Den trogne läsaren ljudbok påbörjade Max en av hans mest framgångsrika serien om Jessica Niemi.

Utan tvekan kan man säga att Den trogne läsaren är ett framgångsrik verk. Boken får goda recensioner från kritiker, vanliga läsare och lyssnare samt sitter högt på mest respektfulla bästsäljarlistor i världen som t. ex på New York Times bästsäljarlistan.

Uppläsaren i Den trogne läsaren ljudbok gratis är Katarina Ewerlöf vems röst har hittills kompletterat flera thrillers och deckare. Man får inte glömma om den underbara översättningen av Bo Samuelsson som klarade att avspegla den originella stämningen som bra som det var möjligt.

Den trogne läsaren: Handling

Denna finska thriller tar oss på en spännande resa fullspäckad av flera intressanta vändningar i handlingen. Max Seeck i Den trogne läsaren delar av sig med allt han har bäst att erbjuda- en berättelse med djupa karaktärer, finaste, levande beskrivningar samt handlingen som inte bara är gripande men håller sig ihop hela vägen från första till sista minut.

Det viktiga med Den trogne läsaren är att den helt klart påbörjar serien om Jessica Niemi. Boken öppnar flera trådar och ställer frågor som inte är besvarade just i Den trogne läsaren ljudbok gratis utan i de efterkommande böcker.

Handlingen i Den trogne läsaren ljudbok utspelar sig i Helsingfors. Vi får lära känna kommissarie Jessica Niemi och hennes kamrater. Just när lyssnar om henne den första gången får hon ett larm från en tjusig villa. När hon tillsammans med sina kollegor kommer fram, hittar de en kropp av en brutalt mördad kvinna.

Tyvärr finns det inte flera ledtrådar på brottsplatsen, men det finns något som inte är klart. Offrets make, författaren försvinner utan spår. Han borde vara iväg på ett framträdande, men snart visar det sig att han inte finns där han borde vara och de får fram en kamerasekvens som visar att han förmodligen flyr.

Vem som mördade kvinnan i villan i Helsingfors? Vad är det som händer med kvinnans make, den berömda författaren? Kommer Jessica Niemi att klara hitta den ansvariga för det brutala mordet innan den personen slår till igen? Svaren och flera intressanta handlingar och frågor finns besvarade i Den trogne läsaren ljudbok.

Om författaren: Max Seeck

Max Seeck är en finsk författare föddes den 1985. I flera år har han varit bosatt i Helsingfors där två av hans största litterära verk äger rum- Den trogne läsaren och Ondskans nätverk.

Innan Max blev berömd tack vare sina två thrillers i serien om Jessica Niemi publicerade han tre mindre thrillers. Mellan 2016 och 2022 har Max publicerat över sju böcker och håller planer för att fortsätta serien om Jessica.

Hans karakteriseras med högt tempo och snabba, oväntade vändningar i handlingen. Hans action är beskriven med perfekt balans som gör att man håller sig fokuserad hela vägen från första till sista minut. Utan tvekan är hans böcker Den trogne läsaren och Ondskans nätverk värdefulla thrillers.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk