reklamlänk

Den som dödade helvetets änglar Ljudbok

3.4/5

Författare: Jan Guillou

ljudbok

Introduktion

Den som dödade helvetets änglar är en spännande thriller och den första delen i serien Firma Hamilton & Ponti skriven av Jan Guillou. Deckare som kommer ur Jans penna är världens högsta klass. Han vet vad som förväntas av hans verk och förser lyssnarna med alla de faktorerna. Jan är en riktig stjärna i den svenska kulturen.

Uppläsaren i den fantastiska Den som dödade helvetets änglar ljudbok gratis är ingen annan än Tomas Bolme som ofta samarbetar med Jan Guillou. Om man hade lyssnat på Guillous verk, ska man säkert känna igen Tomas röst från sådana ljudböcker som Vägen till Jerusalem, Dandy eller Coq Rouge.

Den som dödade helvetets änglar: Handling

Den som dödade helvetets änglar påbörjar en utmärkt serie om två vänner, Carl Hamilton som är den forne underrättelseofficeren och Erik Ponti som är journalistveteran.

Tillsammans hamnar de i kampen mot brottslighet som flera aldrig skulle kunna stå emot. Den här gången är det dock de två erfarna proffsen.

Snart visar det sig att de kommer att uppleva ett äventyr som kan kosta dem deras och flera människoliv. Kommer de att ordna situationen och använda sina flera års erfarenhet?

I Den som dödade helvetets änglar kan man stöta på flera intressanta vändningar i handlingen. Den rasande tempot och flera djupa beskrivningar gör att man kan lätt föreställa sig alla de pågående händelserna i Den som dödade helvetets änglar ljudbok gratis. Lyckligtvis klarar Jan Guillou behålla spänningsfaktorn i Den som dödade helvetets änglar på högsta nivån.

De som tycker om Jan Guillous böcker vet att Hamilton en av huvudpersonerna, Hamilton är en av hans mest kända karaktärer. Många som känner hans tidigare böcker kritiserar att han använde sig av den pensionären för att komma tillbaka till livet, men faktumet är att Den som dödade helvetets änglar ljudbok är ett riktigt mästerverk.

Trots att Den som dödade helvetets änglar orsakar flera diskussioner, kan man trivas med hur engagerande boken är. Med den nyaste Den som dödade helvetets änglar ljudbok får man lära sig mycket om livet, ändring och utveckling. Tycker man om att lyssna på underbara ljudböcker är säkert Den som dödade helvetets änglar ljudbok värt att rekommendera. Den enda frågan som kvarstår när man är klar är när som kommer den nästa delen.

Om författaren: Jan Guillou

Jan Oskar Sverre Lucien Henri Guillou föddes den 17 januari 1944 i Södertälje. Han har i flera år arbetat som författare och journalist. Hans verk kretsar runt historiska romaner och spionromaner. Som journalist har han några stora upptäckter- han hjälpte att infiltrera KGB genom att skriva rapporter för att dra information från organisationen.

Tack vare sitt arbete som journalist har han blivit framröstad som en av de mest viktiga svenska opinionsbildare. Guillou är en riktig stjärna i den svenska kulturen som inspirerar och motiverar flera ungar för att bli författare eller journalister.

I sin karriär klarade Jan att skriva över 50 böcker, spela roller i över 20 filmer, skriva flera manus med sådana stora namn som Leif GW Persson och varit programledare i flera TV program.

 

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk