reklamlänk

Den sista middagen Ljudbok

3.7/5

Författare: Anna E Wahlgren

ljudbok

Introduktion

Den sista middagen är en ensamstående bok skriven av Anna E Wahlgren som berättar. Annas Den sista middagen fokuserar på en mordgåta som långsamt, steg för steg rullas upp. Denna spännande bladvändare försäkrar nästan elva timmar av underhållning, Författaren blandar på ett fantastiskt sätt det förflutna med nutiden. Inte bara är Den sista middagen en riktig thriller utan också ett lärorikt verk som visar vilket viktig roll spelar traditioner i vardagen.

Uppläsaren i Den sista middagen är Nina Haber som har på sitt konto några riktiga mästerverk. Förutom Den sista middagen ljudbok gratis har hennes röst blivit en del av sådana ljudböcker som De tre systrarna, En Kärnfrisk död, Den första lagen eller Louise och Douglas.

Den sista middagen: Handling

Ännu en gång återkommer Anna E Wahlgren med en fantastisk thriller, Den sista middagen. Precis som i sina föregående böcker, också i Den sista middagen klarar hon att skapa en oförglömlig stämning. Den sista middagen ljudbok gratis är ett slags verk som man gärna återkommer till för att hitta flera gömda detaljer som man missade under det första omgång.

Huvudhandlingen i Den sista middagen ljudbok är en magisk, helt fängslande mordgåta. Anna ser till att förse lyssnarna med precis lika många detaljer om gåtan som hon de huvudkaraktärerna har. Det gör att man kan följa historien och försöka svara på de frågor som dyker upp i huvudet tillsammans med Sophie, Ava och William.

Det magiska med Den sista middagen är att ju djupare i historien man är, desto mindre säker man är på lösningen av mordgåtan. Annas talang och det magiska sättet hon beskriver de pågående handlingar i Den sista middagen gör att man vill fördjupa sig i handlingen och fortfarande inte är säker om vad som kommer näst.

Historien är fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen och fantastiska karaktärer. Helhet kompletteras med de riktiga känslor som Anna väcker tack vare sin talang. Den underbara Den sista middagen ljudbok får otroligt goda betyg både från lyssnarna och kritiker.

Vill du ta reda på vad är det för mordgåtan som karaktärerna försöker att lösa? Vad är det som ska hända mellan Sophie, Ava och William? Klarar de att hitta gärningsmannen? Svaren som alltid finns i Den sista middagen ljudbok som är ett måste om man tycker om starka upplevelser i ljudböcker.

Om författaren: Anna E Wahlgren

Anna E Wahlgren är en svensk författare och före detta farmaceut. Hon är född och uppvuxen i Gävle där hon i över arton år hade arbetat som farmaceut. Hon bestämde att följa sin barndomsdröm och började skriva romaner. Hennes debutbok, Skuggan av henne, publicerades 2016 och påbörjade hennes författarkarriär riktigt starkt.

Mellan 2016 och 2022 publicerade hon ytterligare två fantastiska böcker. Efter Emma och Den sista middagen har fått fantastiska betyg och gjort Anna till ännu mer populära författare. Hennes talang och magiska sättet hon bygger historier på gör att spänningen håller i sig till de sista sidorna. Utan tvekan är det värt att få smaka på litteratur som kommer ur hennes penna.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk