reklamlänk

Den omänsklige Ljudbok

4/5

Författare: Jonas Moström

ljudbok

Introduktion

Jonas Moström återkommer på den åttonde gången med en ny fantastisk deckare i sin jättekänd serie om Nathalie Svensson. Den omänsklige ljudbok är en otroligt engagerande och spännande bok som tar lyssnare på en oförglömlig resa. Redan i de första minuterna blir man kastad mitt i action som gör att det är svårt att ta sig ifrån lyssnandet.

Uppläsaren i Den omänsklige är precis densamma som i de föregående ljudböcker i serien, Marie Richardson. Längden på ljudboken är helt ideal. Författaren av Den omänsklige har sett till att balansen mellan mängden beskrivningar och action ska ligga på den perfekta nivån. Tack vare honom är man inte alls uttråkad under ljudbokens löpp.

Den omänsklige: Handling

Den omänsklige är en deckare fullspäckad av oväntade plottvridningar. Ju mer man blir säker på att man vet vad som ska hända desto mer blir man överraskad. För lyssnare av Den omänsklige ljudbok väntar det flera intressanta intriger, konstiga fall att lösa, fina, djupa karaktärer och bästa sorts cliffhanger som byggs genom hela boken.

Trots att Den omänsklige är den åttonde boken i serien är den inte ens nära att vara värre än de tidigare böckerna. Författaren är redo att överraska sina lyssnare med nya utmärkta handlingar som på sitt sätt gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Huvudhandlingen i Den omänsklige ljudbok gratis kretsar runt konstiga mord som sker i Sundsvall. Berättelsen börjar med att vi får se hur en ung kvinna hotas att begå självmord i rummet på sjukhus. När vår huvudkaraktär, Natalie, klarar att ta sig in i rummet kvinnan står redan i fönstret redo för att hoppa ner.

Samtidigt i en annan del av staden hittades det en mördat, ung kvinna. Tjejen var ihjälslagen och allt pekar på att det är en kvinna som försvann för några månader sedan. När misstankarna blir till verkligheten inser Johan Axberg att utredningen som hans kollega ledde var tagen hand om helt uselt. Det i sin tur leder till intressanta vändningar och visar hur djupt boken var genomtänkt av författaren.

Ju mer närmar sig Johan och Natalie till mördaren, desto farligare utredningen blir. Kan det vara de som ska bli nästa mål för mördaren? Varför ville kvinnan i sjukhuset begå självmord? Och varför gjorde den första polis så dåligt jobb under utredningen gällande den mördade kvinnan? Svaren på alla tre frågor finns tillgängliga i Den omänsklige ljudbok gratis.

Om författaren: Jonas Moström

Jonas Moström är en svensk läkare föddes den 6 maj 1973 i Jämtland. Han studerade vid Uppsala universitet och i Sundsvall där hans deckare ofta äger rum. Hans debut som författare med boken Dödens pendel år 2004 gjorde honom berömd i hela Sverige. Den nästa boken i serien, Svart cirkel som publicerades år 2006 blev en riktig bästsäljare och såldes i över 75 tusen exemplar. Alla de efterkommande böcker blev lika eller större succeer.

Mellan 2004 och 2021 har Jonas publicerat över 16 böcker varav några blev särskilt framgångsrika. Några av de bästa är Himlen är alltid högre, Trogen intill döden, Rymd utan stjärnor och en av de nyaste, Den omänsklige ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk