reklamlänk

Den nionde kretsen Ljudbok

3.7/5

Författare: Victoria Larm

ljudbok

Introduktion

Den nionde kretsen skriven av Victoria Larm är också hennes första bok. Den här utmärkta början på serien Peskmasken kan väcka de första emotioner man fick när man lyssnade på deckare för första gången. Victoria vet precis hur man skapar ett band mellan lyssnarna och sina karaktärer som gör att den här historiska roman, Den nionde kretsen, är världens högsta klass.

Uppläsaren i den här fantastiska berättelsen, Den nionde kretsen ljudbok gratis, är ingen annan än Magnus Roosmann. Han och hans beroendeframkallande röst underhåller oss i nästan tretton timmar. Den här magiska blandning av Magnus röst och Victorias skrivande skapar en riktigt explosiv blandning. Man får inte missa Den nionde kretsen ljudbok gratis.

Den nionde kretsen: Handling

Den nionde kretsen är Victorias debutroman, men det gör boken bara mer magisk. I Den nionde kretsen får man inte hitta ett enda tecken som skulle peka på att Victoria inte har flera års erfarenhet i skrivande jämfört med andra författare. Hennes historia är helt beroendeframkallande. Alla handlingar, karaktärer, vändningar och saker som sker i Den nionde kretsen ljudbok helt enkelt hänger ihop.

Eftersom Den nionde kretsen ljudbok är också den första boken i serien Pestmasken använder Victoria ganska mycket tid för att inleda karaktärerna ordentligt. Det i sin tur är inte särskilt synlig eftersom historien berättas väldigt smidigt. Det gör att man kommer att trivas med Livia och hennes äventyr.

Huvudhandlingen i Den nionde kretsen ljudbok kretsar runt en vanlig sjuttonårig tjej. Hon var född i en av de rikaste familjerna i Sverige. Det tragiska men Livia är att hennes far inte riktigt ser något värde i henne. Han låter henne vara ensam och tar henne som ett hopplöst fall sedan hennes mor avkom.

Efter inledningen i Den nionde kretsen får vi se att det hålls en fest på Riddarholmen. Det är många gäster och det hålls satiriskt hållen till ära av Ivar Kreuger som hade begått självmord. Under festen visar det sig att ett bombhot kan sätta gästernas liv till risk.

Emellertid i Den nionde kretsen kommer Livia få prova på att lösa några av familjens största hemligheter. Det hon vet är att hennes farbror Henrik skulle ta över familjens företaget, men helt plötsligt försvann han utan spår.

Vad är det som egentligen hände med Henrik? Är bombhotet en riktig fara? Vad som planerar Livia att göra för att hitta svar som hon söker? Utan tvekan kommer Den nionde kretsen svara på alla dessa frågor.

Om författaren: Victoria Larm

Victoria Larm är en svensk författare och konstnären föddes 1984. Hon har i flera år varit intresserad i film, musik samt litteratur. Det lärde henne att uttrycka sina känslor klart och tydligt genom skrivande.

Nu presenterar hon sin debutroman, Den nionde kretsen. Detta fantastiska verk inte bara väcker känslor hos lyssnarna, men också låter en reflektera över sitt eget liv. Genom djupa jämförelser, riktigt allvarlig handling och flera beroendeframkallande beskrivningar har hon klarat att skapa ett helt oförglömligt mästerverk.

Den magiska stilen, utmärkt språk och helt fräscha ideer är hennes Den nionde kretsen en toppklass spänningsroman. Utan den minsta tvekan är hon en autentisk författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk