reklamlänk

Den förlorade sonen Ljudbok

4.2/5

Författare: Gregg Hurwitz

ljudbok

Introduktion

Den förlorade sonen skriven av Gregg Hurwitz är en utmärk thriller med starka vändningar i handlingen. Det är en slags av en lyssning som stannar med en för en längre tid. Med sin Den förlorade sonen ljudbok gratis låter Gregg att reflektera över sitt eget liv och jämföra sig till huvudkaraktären som hade ett riktigt svårt liv.

Uppläsaren i Den förlorade sonen ljudbok gratis är ingen annan än den välkända Jonas Malmsjö. Man får känna igen hans röst både från de tidigare böcker i serien Evan Smoak och annorlunda ljudböcker som han inspelade.

Man ska också uppskatta Lena Brahme som översatte Den förlorade sonen till svenska. Hon hade gjort ett riktigt svårt och fantastiskt jobb. Den magiska översättningen är en nästan perfekt avspegling av Den förlorade sonen originella version.

Den förlorade sonen: Handling

Den förlorade sonen är den sjätte boken i serien om Evan Smoak. Denna beroendeframkallande berättelse tar fram de djupaste känslor man gömmer i sig. Gregg Hurwitz ännu en gång bevisar att han vet precis vad som gör att historierna som kommer ur hans penna är så djupt underhållande och fängslande.

Eftersom Den förlorade sonen ljudbok är nästan nitton timmar lång är det svårt att sträcklyssna på boken trots att man hade gärna gjort det. Det ger dock författaren tillräcklig mycket tid för att ordentligt inleda de nya karaktärer som dyker upp i Den förlorade sonen och skapa sin oförglömliga stämning.

Man ska uppskatta hur Gregg Hurwitz bygger spänning i Den förlorade sonen. Med sin talang och magiska beskrivningar trycker han på knappar som med flyt bygger på både stämningen och spänningen. Det är inte lätt att ta sig ifrån lyssnandet.

Huvudhandlingen i Den förlorade sonen ljudbok kretsar som i hela serien runt pojken Evan Smoak. Han hade tagits ifrån ett barnhem och blev en del av ett hemligt projekt som ytterligare kallas för Orphanprogrammet. Regeringen gjorde av henne en mördare, maskin som utan den minsta tvekan skulle avrätta angivna mål. Hans namn blev Orphan X.

Det visade sig att Orphan X hade dock andra planer. Ytterligare i Den förlorade sonen ska vi se hur han bröt med programmet och bestämde sig att börja sitt liv på nytt. Hans nya namn blev The Nowhere Man. De nya målen och nya uppdrag syftade på att hjälpa desperata människor.

Kommer Evan att bli undan sitt förflutna och klara av att börja ett normalt liv? Vad är det som fick honom att ändra meningen? Och vad är det som ska försöka dra honom tillbaka till sitt gamla liv? De heta svaren får man hitta i Den förlorade sonen ljudbok.

Om författaren: Gregg Hurwitz

Gregg Hurwitz är en amerikansk författare och manusförfattare. Några av de mest igenkända verk är i serien om Orphan X som Den förlorade sonen är en del av. Både denna bok och hela serien är boken Den förlorade sonen är en basis för filmen Joby Warrick’s Black Flags: The Rise of ISIS. Dessutom har också flera Marvel och DC comics gått ur hans penna.

Det är svårt att säga vilka av hans verk är de viktigaste men man ska lägga märke till hela serien om Orphan X, The Rains Brothers, Tim Rackley och några fristående romaner som Don’t look back, Tell No Lies eller The Survivor. Hans talang gör att man inte ska hitta böcker i hans arsenal som inte kommer att underhålla en i flera timmar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk