reklamlänk

Dem som ingen saknar Ljudbok

4.1/5

Författare: Eystein Hanssen

ljudbok

Introduktion

Dem som ingen saknar är en otroligt snabb, engagerande och detaljerad deckare skriven av Eystein Hanssen. Boken är översatt till svenska av den fantastiska Lie Fredholm som klarade att behålla den utmärkta stilen som Eystein har och på samma tid anpassa boken till det svenska språket så smidigt att man inte kan märka översättningen.

Denna utmärkta deckare, Dem som ingen saknar, är en spännande början på serien om Elli Rathke som nu består av fyra fina ljudböcker. De efterkommande böckerna i serien är Giftström, Triangel och Asätare.

Uppläsaren i Dem som ingen saknar ljudbok gratis är ingen annan än Lo Kauppi. Hon har en av de finaste rösten i ljudbok världen har redan flera år erfarenhet i att spela upp ljudböcker. Några av de mest igenkända av hennes inläsningar är Det sista han sa, Lågorna och Jag är Gud.

Dem som ingen saknar: Handling

Dem som ingen saknar berättar en magisk och fängslande historia av Elli Rathke. Kvinnan är ursprungligen halvnorsk halvthai. Tack vare flera år av träning och hårt arbete är har hon svart bälte i karate och arbetar som polis. Och hon är en av de bästa polisen man kan föreställa sig.

Huvudhandlingen i Dem som ingen saknar ljudbok gratis blir avslöjat snart efter den detaljerade indelningen. Man kan klart se att Eystein ville skapa en slags relation mellan lyssnarna och Elli som förklarade mycket om hennes förflutna i Dem som ingen saknar.

Man kan klart se att trots Dem som ingen saknar ljudbok är den första boken i serien har författaren redan planer att fortsätta serien. Det i sin tur gör att Dem som ingen saknar ljudbok är över 13 timmar lång som är relativt längre jämfört med de andra böckerna i serien som Giftström eller Triangel.

Efter inledningen visar det sig att en kropp av en ung flicka hittas i Gamlebyens kyrkogård. Hon har inga kläder på sig och det finns inte flera ledtrådar på brottsplatsen. En av de få spår som hittats på mordplatsen är en kanyl i flickans armen. Nu är det upp till Elli och hennes team att få svar på vem som står bakom mordet.

Vem är det som står bakom det drastiska mordet? Är det möjligt att den mördade flickan är bara en av offren? Klarar Elli att hitta och fånga angriparen innan den slår till igen? Dem som ingen saknar ljudbok ska svara på dessa och själv mera engagerande frågor.

Om författaren: Eystein Hanssen

Eystein Hanssen föddes den 26 juli 1965 i Oslo och är norsk författare, journalist och regissör. Hans författarkarriär började 2010 med boken Dem som ingen saknar i serien om Elli Rathke. Sedan dess har han släppt ytterligare sju böcker varav redan fyra har publicerats som ljudböcker:

För de två första av sina fantastiska böcker, Dem som ingen saknar och Giftström har Eystein till och med nominerats till Bokhandlarpriset.

Den magiska stilen och enormt fascinerande handlingar som håller sig ihop sedan första till sista minut av ljudböcker gör Eysteins böcker kvarstår på bästsäljarlistor i veckor innan några andra, hetare titlar ersätter dem. Allt det gör att hans popularitet ökar både i Norge som i hela norden.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk