reklamlänk

De vackraste Ljudbok

4/5

Författare: Karin Slaughter

ljudbok

Introduktion

De vackraste är en psykologisk thriller skriven av Karin Slaughter. Dess ljudbok version är uppläst av Lo Kauppi som har en stor erfarenhet med uppläsning av thrillers och deckare.

Boken är enormt engagerande och väldigt intressant hela vägen ut. Författaren håller lyssnare i spänning från första till sista minut. De detaljerade beskrivningarna får man att lätt föreställa sig de pågående handlingar.

Karin vet precis när som behöver hon snabba på action och när som är det dags för att lugnas ner. I De vackraste ljudbok kan man hitta allt man kan förvänta sig av en utmärkt thriller. En bra historia, intressanta karaktärer och riktigt fina plotvridningar är det som gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

De vackraste: Handling

De vackraste är en utmärkt thriller med många intressanta handlingar, hemligheter och finaste karaktärer. Karin har sett till att detta fantastiska mästerverk ska hålla sig ihop och förse lyssnare med spänning och fina beskrivningar.

Boken De vackraste börjar med att vi får lära känna Claire. Hennes liv är fullspäckad med konstiga och mystiska händelser som ingen kan förklara. Först blir hennes man mördat med kallblod. Inte så länge sen blir hennes syster försvunnen utan spår. Ingen vet var hon är eller varför blev hennes man mördad.

Det leder till att en av hennes viktigaste mål i livet är att förklara vad eller vem står bakom de två händelserna. Efter lång tid har hon äntligen fått ett litet spår som kan tyda på något helt förfärligt. Det verkar som om allt hon har erfarit och gått igenom var orsakad av hemligheterna som både hennes man och systern hade.

Ju mer hon gräver i fallet desto mer uppenbart det blir att hennes man inte var den hon trodde under tiden. Hela hennes liv ser ut till att vara en stor fiktion. Äntligen avslöjar hon en hemlighet som får henne att tvivla på verkligheten. Sanningen är mycket grymmare än de flesta människor skulle orka bära.

Karin Slaughter i De vackraste ljudbok gratis har sett till att alla fakta, händelser och karaktärer ska hålla sig ihop. Den är så naturlig och lättläst att man inte ens inser att den över 16 timmar långa ljudboken har tagit slut. Inte ofta får man lyssna på en lika fantastisk thriller med lika färgrika karaktärer, beroendeframkallande histori och detaljerade beskrivningar.

Om författaren: Karin Slaughter

Karin Slaughter är författaren bakom boken De vackraste. Hon är en amerikansk författare föddes den 6 januari 1971 i Georgia. Hennes specialitet är deckargenre där hon har publicerat många framgångsrika, fina böcker.

Några av de viktigaste böcker i Karins karriär är utan tvekan De vackraste ljudbok gratis, Den goda dottern, Kall blek fruktan, Bilder av henne och den sista änkan publicerat 2019.

Genom åren har hon skrivit över 35 böcker både ensamstående och i olika serier. Karins viktigaste serier är serien The Will Trent och serien The Grant County. Författaren delar av sig med nyheter om sina böcker på sin hemsida, https://www.karinslaughter.com/. Där får man också läsa mer om Karin och hennes bakgrund.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk